Κοντά σε ανανέωση με τον Neuville η Hyundai – Άγνωστο ποιοι θα είναι teammates του

Ο team manager της Hyundai, Alain Penasse, τόνισε πως ο Thierry Neuville αναμένεται να παραμείνει στην ομάδα, αν και το ποιος θα είναι teammate παραμένει ακόμα μετέωρο.

Ο Βέλγος βρίσκεται στη Hyundai από το 2014, όταν η εταιρεία επέστρεψε στο WRC, διανύοντας τώρα την 5η του σεζόν.

Σε δηλώσεις του στο motorsport.com, o Alain Penasse είπε πως «δεν είναι μυστικό» ότι θέλουν να κρατήσουν τον Neuville στο Alzenau:

«Σίγουρα θέλουμε να έχουμε στον Thierry για το μέλλον, δεν είναι μυστικό αυτό. Απλώς ψάχνουμε την κατάλληλη συμφωνία.»

Για τη νέα σεζόν, συμβόλαιο έχει μέχρι στιγμής μόνο ο Andreas Mikkelsen, με τον Penasse να επισημαίνει ότι ακόμα δεν είναι βέβαιο αν ο Νορβηγός θα κάνει full season ή αν θα συμμετάσχει σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Παράλληλα, οι Dani Sordo και Hayden Paddon είναι χωρίς συμβόλαιο για το 2019.

Από τη μεριά του, ο Mikkelsen δήλωσε αισιόδοξος, υπογραμμίζοντας τα τεχνικά προβλήματα που κατά καιρούς του στέρησαν καλά αποτελέσματα:

«Πρέπει να αποδίδεις, αλλά η ομάδα μου ξέρει τι έχουμε κάνει. Ξέρουν τι ήταν τεχνικό πρόβλημα και τι ήταν δικό μας λάθος. Έχουμε βρεθεί στην κορυφή των τριών τελευταίων χωμάτινων ράλλι, πριν έρθουν τα τεχνικά θέματα, και είναι θέμα χρόνου προτού παλέψουμε για την πρωτιά καθ’όλη τη διάρκεια ενός αγώνα.

«Υπό αυτήν την έννοια, δεν ανησυχώ. Αυτοί που πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει, το ξέρουν. Αλλά για αυτούς που δεν παρακολουθούν στενά, δεν μοιάζουν και πολύ καλά τα πράγματα.»

Πηγή:totalracing.gr

Φωτογραφία: Rallypixels