Και δεύτερο Κυπριακό πλήρωμα στο ERC;;;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και δεύτερο Κυπριακό πλήρωμα βρίσκεται προ των πυλών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλι ERC.

Το πλήρωμα των Πανίκου Πολυκάρπου και Κωνσταντίνου Σιάλου, είχε διερευνητικές επαφές με τους διοργανωτές του ERC για την πιθανότητα να ακολουθήσουν με την νέα χρονιά ολόκληρο το πρωτάθλημα στην κατηγορία ERC2.

Επαφές που σύμφωνα με τις πληροφορίες μας είχαν θετικό πρόσημο και το Κυπριακό πλήρωμα με την βοήθεια του κύριου τους χορηγού “Psaltis Auto Parts” θα βρεθεί στην ράμπα εκκίνησης του Ράλι Κύπρος ακολουθώντας από κει και πέρα για την φετινή χρονιά το υπόλοιπο πρόγραμμα του ERC, με στόχο να μαζέψουν όσο το δυνατό περισσότερες εμπειρίες για την νέα χρονιά.

Το 2020 το πλήρωμα όπως αναφέραμε θα ακολουθήσει ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι ERC με στόχο το πρωτάθλημα της κατηγορίας ERC2. Όσο αφορά το κυπριακό πρωτάθλημα, θα τρέξουν σε όλους τους αγώνες Ράλι με στόχους πρωταγωνιστικούς. Το αγωνιστικό που θα χρησιμοποιήσουν, αυτό δεν είναι άλλο από το γνωστό Mitsubishi Lancer Evolution 9, με το οποίο ήδη αγωνίζονται στο Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Πανίκο Πολυκάρπου, ο οποίος δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για την είδηση αυτή, καθώς ούτε διέψευσε αλλά ούτε επαλήθευσε την είδηση.
Ευελπιστούμε όλα να παν όλα κατ ευχή και το πλήρωμα να βρεθεί στην ράμπα εκκίνησης του πρώτου αγώνα του 2020 ακολουθώντας ολόκληρο το πρωτάθλημα ERC, δίνοντας μας ένα περισσότερο λόγο για να παρακολουθούμε τους αγώνες.

Αυτή η είδηση θα ήταν ότι καλύτερο έχουμε ακούσει την φετινή χρονιά αν ακόμη ένα κυπριακό πλήρωμα βρισκόταν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ERC προβάλλοντας την χώρα μας διεθνώς. Τιμώντας όμως το έθιμο της σημερινής μέρας είναι απλά ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα, ευχή μας να βγούμε αληθινοί στο τέλος.