Η Toyota Κύπρου ανακοινώνει το πρόγραμμα «Toyota Reman»

Η επίσημη έναρξη του προγράμματος ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών «Toyota Reman» στην Κύπρο στοχεύει στην προώθηση της βιωσιμότητας και των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Η υπηρεσία αυτή αναδεικνύει τη βούληση και την προσήλωση της Toyota Κύπρου να μειώσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενισχύοντας τη μακροχρόνια προσέγγιση 360 μοιρών της Toyota για Μείωση, Επαναχρησιμοποίηση, Ανακύκλωση, Ανάκτηση.

Τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά αφορούν συγκεκριμένες κατηγορίες χρησιμοποιημένων  γνήσιων  εξαρτημάτων  Toyota που έχουν ανακατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και αποτελούν μια επιπρόσθετη επιλογή σε χαμηλότερη τιμή εν συγκρίσει με την αγορά καινούργιων ανταλλακτικών.

Επιπλέον, τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά της Toyota διατηρούν τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα του οχήματος στον δρόμο, ενώ παρέχουν την ίδια εγγύηση με τα καινούργια ανταλλακτικά.

Καταληκτικά,  το πρόγραμμα «Toyota Reman», αποτελεί ένα σημαντικό βήμα εξέλιξης για την Toyota Κύπρου σε ό,τι αφορά στην προώθηση της αειφορίας και των φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων στην αυτοκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν τους όρους του προγράμματος  «Toyota Reman», μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα: bit.ly/ToyotaRemanufacturedParts_cy ή να επικοινωνήσετε με το τμήμα ανταλλακτικών στο τηλ. 77774010.