Η Renault προσφέρει εγγύηση 5 χρόνων ή 200.000 χλμ σε όλα τα εμπορικά της μοντέλα

Τώρα ο επαγγελματίας έχει ακόμα ένα λόγο να προτιμήσει τα εμπορικά της Renault. Ο Όμιλος Πηλακούτα ανακοινώνει ότι όλα τα εμπορικά της γαλλικής μάρκας προσφέρουν 5ετή εγγύηση και 200.000 χιλιόμετρα (όποιο έρθει πρώτο) αντί 100.000 που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 όλα τα εμπορικά μοντέλα της Renault προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Η πρωτοβουλία της επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης στις 200.000 χιλιόμετρα θα προσφέρει στους επαγγελματίες ιδιοκτήτες αυτών των μοντέλων να συνεχίσουν να επωφελούνται από την υψηλότερη ποιότητα εξυπηρέτησης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, θα επιτρέπει στις εταιρείες να υπολογίζουν με διαφάνεια το κόστος συντήρησης και λειτουργίας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Όπως είναι ήδη γνωστό ο Όμιλος Πηλακούτα έχει δημιουργήσει ξεχωριστό συνεργείο για τα εμπορικά της Renault στη Λευκωσία, στελεχωμένο με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό. Μια κίνηση που προσφέρει ακόμη περισσότερη αξία στον επαγγελματία αφού προσφέρεται άμεση εξυπηρέτηση και  – το σημαντικότερο – μειώνεται ο χρόνος παραμονής του επαγγελματικού οχήματος στο συνεργείο.

Συνοψίζοντας τα πιο πάνω, τα εμπορικά Kangoo, Traffic και Masterαποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για τον επαγγελματία. Κάτι που ήδη φαίνεται και από την προτίμηση του κοινού στη Γαλλική μάρκα αφού, το 2023, κατάφερε να ανεβάσει το ποσοστό πωλήσεων των αυτοκινήτων της στην Κυπριακή αγορά κατά 9.6% σε σύγκριση με το 2022.

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να δει από κοντά όλη γκάμα των επαγγελματικών Van της Renault στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε όλες τις πόλεις.