Η Polaris Cyprus στον 1ο αγώνα επάθλου Enduro Sprint στο Δάσος Αγίας Νάπας

H Polaris Cyprus συμμετέχει στον 1ο αγώνα επάθλου Enduro Sprint στο δάσος Αγίας Νάπας αυτή την Κυριακή 27/1 που διοργανώνεται από την Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου. Ο αγώνας αναμένετε με μεγάλη ανυπομονησία αφού τέτοιου είδους αγώνες δεν συνηθίζονται στο νησί μας και η προέλευση του κόσμου θα είναι μεγάλη!

Η ομάδα της Polaris Cyprus θα αγωνιστεί με με οδηγό τον Ιάκωβο Λάμπρου και συνοδηγό τον Γιώργο Τριφταρίδη με το θρυλικό buggy Polaris RZR 64” XP Turbo.

Ο 1ος αγώνας Enduro Sprint θα διεξαχθεί στη περιοχή του δάσους Αγίας Νάπας.
Η διαδρομή έχει σχεδιαστεί και τροποποιηθεί με μια μοναδική δυναμική ώστε να υπάρχει ένας ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ των αναβατών Enduro – Motocross και οδηγών Buggy.

Την διαδρομή χαρακτηρίζει τόσο το έντονο φυσικό δασώδη και πετρώδης περιβάλλον που κυριαρχεί παντού όπως και οι πολυάριθμες ‘ποταμασιες’ στο μεγαλείο της δημιουργίας της φύσης.

Ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει αρκετούς αναβάτες αφού το ENDURO στη Κύπρο φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερους αθλητές αλλά και λάτρεις του αθλήματος τα τελευταία χρόνια!

Η είσοδος στον αγώνα για τους θεατές θα είναι ελεύθερη προσφέροντας έτσι την ευκαιρία σε οικογένειες και τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού
να απολαύσουν μια διαφορετική και εναλλακτική Κυριακή γεμάτη θέαμα και ταχύτητα.