Η Hyundai Motorsport θα συνεργαστεί με την Alpinestars για τη σεζόν 2024

Η Hyundai Motorsport ξεκινά συνεργασία με την Alpinestars σε όλες τις δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2024. Η εργασιακή σχέση μεταξύ των δύο εμπορικών σημάτων θα ξεκινήσει επίσημα στον πρώτο γύρο της σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) της FIA, Rallye Monte-Carlo, στις 25-28 Ιανουαρίου.

Η Alpinestars είναι ένας παγκοσμίως κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών προϊόντων αγώνων, ένδυσης υψηλής απόδοσης και υποδημάτων. Ως εξαιρετικά εδραιωμένη μάρκα σε ράλι και άλλες σειρές αγώνων, η εταιρεία κατανοεί ότι η καλύτερη σχεδίαση και έρευνα επιτυγχάνεται κάτω από ακραίες συνθήκες – από τις οποίες υπάρχουν πολλές στο ημερολόγιο του WRC.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες για την επιλογή της Alpinestars ως προμηθευτή ήταν η προσέγγιση της εταιρείας στην έρευνα και ανάπτυξη σε μια πληθώρα σειρών μηχανοκίνητου αθλητισμού, η οποία οδήγησε στη δημιουργία του πιο προηγμένου τεχνικού εξοπλισμού για τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες και αθλητές του κόσμου.

Η Hyundai Motorsport έχει επίσης εντυπωσιαστεί από τις πρόσφατες καινοτόμες και συναρπαστικές εκστρατείες μάρκετινγκ της εταιρείας. Ο Πρόεδρος της Hyundai Motorsport και Διευθυντής της Ομάδας Cyril Abiteboul δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με μια τόσο διάσημη μάρκα όπως η Alpinestars για τη σεζόν 2024 στο WRC. Κατά την αξιολόγηση των επιλογών προμηθευτών μας, μας κέντρισε το ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο η Alpinestars πιέζει τα όρια όχι μόνο στην τεχνική πλευρά με τα προϊόντα της, αλλά και στη στρατηγική μάρκετινγκ και αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας της.

Είναι μια απίστευτα καθιερωμένη εταιρεία με μια νεανική και καινοτόμο προσέγγιση που απευθύνεται σε παρόμοιο κοινό που θέλουμε να φέρουμε στη σειρά Hyundai Motorsport. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαζόμαστε πολύ στενά με την Alpinestars καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Alpinestars, Chris Hillard, δήλωσε: «Δεδομένης της συνέπειας της Hyundai Motorsport στον αγώνα για νίκες, βάθρα και πρωταθλήματα στο WRC, η δέσμευσή τους στην απόδοση και την ομαδική εργασία αντιπροσωπεύουν κοινές αξίες με την Alpinestars. Προσβλέπουμε σε μια ισχυρή συνεργασία με τη Hyundai Motorsport και στην προστασία των οδηγών και των συνοδηγών τους μέσα από τις διάφορες συνθήκες και προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2024 και μετά».