Η Hyundai δε βιάζετε να αποφασίσει για τον Breen

Ο επικεφαλής της Hyundai, Andrea Adamo λέει ότι βλέπει την συνολική “εικόνα” για το αν θα κρατήσει τον Craig Breen στην ομάδα του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2020.

Ο πρώην οδηγός της Citroen, Craig Breen πήρε την πρώτη του ευκαιρία με την Hyundai στην Φινλανδία, όπου εντυπωσίασε την ομάδα με την έβδομη θέση που κατέκτησε, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο την παρουσία του στο Rally GB.

Αν και ο Adamo εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Breen δεν πρόσφερε όσο αναμενόταν στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου από την Hyundai – λέγοντας “ήρθα εδώ, περιμένοντας ότι θα μπορούσε να είναι σε θέση να μας υποστηρίξει, αλλά δεν το έκανε” – είπε επίσης ότι το λάθος δεν είναι απαγορευτικό για τις πιθανότητες του Breen για το 2020.

“Ακόμη κι αν είμαι Ιταλός, δεν αξιολογώ τους ανθρώπους σε μια ειδική», δήλωσε ο Adamo. “Η ισορροπία θα πρέπει να είναι ευρύτερη και πιο σοφή. Δεν λέω:” Έκανε ένα λάθος, δεν θέλω να τον δω ξανά “.
“Δεν είμαι τόσο συναισθηματικός, ακόμα κι αν υπερβάλλω μερικές φορές μόνο για χάρη της επίδειξης.
“Δεν είμαι νευρικός [για τον Breen], ξέρω ότι τα πήγε καλά στην Φινλανδία και ότι δεν το έκανε (στο Rally GB), θα δούμε τη συνολική εικόνα”.

Η Hyundai ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι θα διατηρήσει τον Dani Sordo για την νέα χρονιά, όπου αναμένεται να αγωνιστεί και πάλι τη μισή χρονιά σε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μοιράζεται με τον Sebastien Loeb.

Ο πρωτοπόρος Thierry Neuville παραμένει επίσης στη Hyundai, πράγμα που σημαίνει ότι τα ερωτηματικά είναι στους ρόλους που πιθανών να έχουν οι Andreas Mikkelsen και Breen.
Παρόλο που ο Mikkelsen έχει δείξει μεγαλύτερη συνέπεια στο δεύτερο μισό της χρονιάς, δεν κατάφερε να ταυτίσει με την ταχύτητα του Neuville.