Αγώνας δρόμου για τον Ingram

Ο Chris Ingram θα ξεκινήσει από το μηδέν την προσπάθειά του να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για να αγωνιστεί στο Ράλι Ουγγαρίας τον επόμενο μήνα, όπου θα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2019.

Ο Ingram αντιμετώπισε την οικονομική αβεβαιότητα όλη την χρονιά και στηρίχθηκε σε μια εκστρατεία που ξεκίνησε η μητέρα του για να τρέξει στο Cyprus Rally τον περασμένο μήνα, όπου με την δεύτερη θέση που κατέκτησε βρίσκεται 19 βαθμούς μπροστά στην μάχη του πρωταθλήματος.

“Είναι μια μεγάλη ώθηση να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη χρηματοδότηση για τον τελευταίο αγώνα”, δήλωσε ο Ingram, μέλος Toksport WRT. “Έχω μερικές γνωριμίες και πιθανούς χορηγούς και ελπίζω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα δείξει ότι έχω την δυνατότητα και μπορώ να τα καταφέρω.”

Είναι πραγματικά κρίμα να χαθεί ο φετινός τίτλος για τον νεαρό βρετανό, για αυτό δημιουργήθηκε σύνδεσμος ούτως ώστε να βοηθηθεί στην προσπάθεια του αυτή.

https://www.gofundme.com/f/back-the-brits-european-rally-championship?fbclid=IwAR3Xt4BDM3N6KFC5InKMmvFCmgRnqvWeDtzj6QbsVhOPyj-cFEUC-FlY-X4

Μακάρι ο νεαρός να καταφέρει να δώσει τον παρών του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κυνηγώντας το όνειρο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.
Το Rally Hungary, είναι μια νέα προσθήκη στο ημερολόγια του ERC, το οποίο διοργανώνεται από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου.