Η Hankook για άλλα τρία χρόνια χορηγός του UEFA Europa League

Την επέκταση της συνεργασίας της με το UEFA Europa League ανακοίνωσε η εταιρεία Hankook, τα ελαστικά της οποίας εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ. Η νέα συμφωνία έχει διάρκεια μέχρι και τη σεζόν 2020-21, καθιστώντας την ως τη μακροβιότερη χορηγική συνεργασία στην ιστορία της ραγδαίως αναπτυσσόμενης διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η συμφωνία περιλαμβάνει και το θεσμό του «Player of the Week», δηλαδή την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή κάθε αγωνιστικής, ο οποίος θα βραβεύεται από τη Hankook. HHankook θα προβάλλεται επίσης μέσω LED διαφημιστικών πινακίδων σε τουλάχιστον 30 αγώνες της φάσης των Ομίλων ετησίως – έως τώρα στους Ομίλους οι χορηγοί προβάλλονταν μέσα από σταθερές πινακίδες μόνο.

Από το 2012 η Hankook είναι χορηγός του UEFA Europa League και αξιοποιεί τις αθλητικές χορηγίες προκειμένου να ανεβάσει την αναγνωρισιμότητα του brandστην ευρωπαϊκή αγορά.

Αναβαθμισμένη συνεργασία

Με αφορμή τον μεγάλο τελικό του UEFA Europa League που διεξήχθη στη Λυών, η Hankook ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την τεράστιας σημασίας διοργάνωση, η οποία περιλαμβάνει 205 αγώνες κάθε χρόνο με τη συμμετοχή ομάδων από 55 χώρες της Ευρώπης. Η αφοσίωση των οπαδών στις ομάδες τους δίνει τη δυνατότητα στη Hankook να φτάσει αποτελεσματικά σε εκατομμύρια ανθρώπους, αξιοποιώντας τα συναισθήματα που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Η παρουσία της Hankook από τη σεζόν 2018-19 στα γήπεδα θα είναι ακόμη πιο αναβαθμισμένη. Πέρα από τον «Man of the Match» του τελικού, θα υπάρχει και διαδικτυακή ψηφοφορία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάθε αγωνιστικής.

Gang Seung Lee, Vice President Marketing & Sales, Hankook Tire Europe, Guy-Laurent Epstein, UEFA Marketing Director, Han-Jun Kim, President, Hankook Tire Europe, Éric Abidal, UEFA Europa League Final 2018 Ambassador

«Πολύ σημαντικός πυλώνας»

Ο Πρόεδρος της Hankook Europe κ. Han-Jun Kim ανέφερε: «το UEFA Europa League είναι ένας πολύ σημαντικός πυλώνας της στρατηγικής μας στο sports marketing. Το ποδόσφαιρο είναι το δημοφιλέστερο άθλημα στην Ευρώπη και είναι πάρα πολύ σημαντικό στις ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες εντοπίζονται οι μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης των πωλήσεων. Περίπου 60 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν ζωντανά τον τελικό του φετινού UEFA Europa League και είμαστε πολύ ευτυχείς που η Hankook διαδραματίζει ρόλο σε αυτό το τεράστιο γεγονός».

«Συνεργασία με αμοιβαίο όφελος»
Σχολιάζοντας τη νέα συμφωνία ο Marketing Director της UEFA Events SA κ. Guy-Laurent Epstein, ανάφερε: «είναι με ιδιαίτερη χαρά που ανακοινώνω για δεύτερη φορά την επέκταση της συνεργασίας μας με την Hankook- η πρώτη ήταν την παραμονή του τελικού στη Βαρσοβία το 2015. Είμαστε όλοι αφοσιωμένοι με σκοπό το αμοιβαίο όφελος. Μέσα από πρωτοποριακές κινήσεις, όπως το Hankook Back Stadium Tour και τα VIP Ticket raffles, η Hankook έχει προσφέρει σε πολλούς φίλους του ποδοσφαίρου τη δυνατότητα να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες ζωής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία μας συνεχίζεται μέχρι το 2021 και ελπίζουμε να μην σταματήσει ούτε εκεί».

Οι κορυφαίοι με τους κορυφαίους

Η Hankook προμηθεύει με ελαστικά πρώτης εφαρμογής (original equipment) μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο, όπως Mercedes, Porsche, Audi, ΒΜW, Hyundai, ΚΙΑ και Volkswagen. HHankookείναι επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2016, ενώ χορηγεί επίσης Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) και Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία).

Στην Κύπρο τα ελαστικά Hankook εισάγονται και διανέμονται από την εταιρεία Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ, η οποία σε συνεργασία με τη Hankook έχει προσφέρει στους Κύπριους φιλάθλους μοναδικές εμπειρίες, όπως το Hankook Back Stadium Tour στο ΓΣΠ.

ΑΕΚ, Απόλλων και Ανόρθωση θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο UEFA Europa League της σεζόν 2018-19.