Η Alfa Romeo Giulia θριάμβευσε στα βραβεία «Driver Power Awards 2019»

Η Alfa Romeo Giulia διακρίθηκε και πάλι στα βραβεία του Auto Express «Driver Power Awards», κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία «Ride and Handling». Οι διάσημες δυναμικές ιδιότητες της ιταλικής μάρκας, οι οποίες μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια συναρπαστική εμπειρία πάντα στην υπηρεσία της άνεσης και της ασφάλειας, αποδείχθηκαν και πάλι ασυναγώνιστες. Εκτός από το γεγονός ότι αποτελεί τον ορισμό της φράσης «Meccanica delle emozioni» που αποτελεί και το μότο της εταιρείας, το πρώτο μοντέλο στη νέα γενιά της μάρκας ενσωματώνει το αυθεντικό πνεύμα της Alfa Romeo, συμπεριλαμβάνοντας τα πέντε συστατικά που την καθιστούν μία από τις πιο επιθυμητές μάρκες παγκοσμίως στην αυτοκινητοβιομηχανία: Ιταλικό στυλ. καινοτομία, υπερσύγχρονους κινητήρες. άψογη κατανομή βάρους, μοναδικές τεχνικές λύσεις και μια εξαιρετική αναλογία ισχύος προς βάρος.

Η Power Driver είναι η ευρύτερη και πληρέστερη έρευνα ικανοποίησης πελατών του Ηνωμένου Βασιλείου, χρησιμοποιώντας δεδομένα που συλλέγονται από χιλιάδες ιδιοκτήτες, καλύπτοντας τα πάντα, από την αξιοπιστία έως την απόδοση και την ευκολία χρήσης. Η έρευνα της Power Driver, που διεξάγεται για δέκατη έβδομη φορά φέτος, είναι μια αξιόπιστη και πραγματική αναπαράσταση των απόψεων των ιδιοκτητών νέων αυτοκινήτων.

Ο διευθυντής του Auto Express, Steve Fowler, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα της έρευνας Driver Power δεν μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρη: οι ιδιοκτήτες λατρεύουν τα Alfa Romeo Giulia, ενώ το 93% της συνολικής κατάταξης είναι πολύ εντυπωσιακό και η πρώτη θέση της Giulia στην κατηγορία «Ride and handling» επιβεβαιώνει τα ευρήματα της έρευνας: το Giulia είναι ένα πραγματικό όνειρο στον δρόμο. Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλά αποτελέσματά του στις κατηγορίες κινητήρα και ασφάλειας, για να μην αναφέρουμε ένα απίστευτο αποτέλεσμα όσον αφορά το στυλ, προφανώς η απόφαση της Alfa Romeo για να κατασκευάσει ένα κλασικό σπορ sedan με κίνηση στους πίσω τροχούς, έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλές.»

Ο Andrew Tracey, διευθυντής μάρκετινγκ της Alfa Romeo στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε: «Τα βραβεία Auto Express Driver Power αντανακλούν το τι σημαίνει να αποκτήσετε πραγματικά ένα νέο αυτοκίνητο. Τα αποτελέσματα από τα φετινά βραβεία δείχνουν ότι η Alfa Romeo Giulia παραμένει ένα από τα καλύτερα νέα αυτοκίνητα, όπως άλλωστε αποδεικνύει και η εξαιρετικά αξιόπιστη άποψη των νέων ιδιοκτητών.»