Η Alfa Romeo στην κορυφή των Premium μαρκών στην έρευνα της J.D. Power

Στην ιδιαίτερα σημαντική έρευνα ικανοποίησης πελατών της J.D. Powerστις Η.Π.Α., η Alfa Romeo κατέκτησε την κορυφή ανάμεσα στις Premiumμάρκες, παρουσιάζοντας παράλληλα και τη μεγαλύτερη βελτίωση στην κατηγορία των premium αυτοκινήτων.

Η θρυλική Ιταλική μάρκα είχε τη μεγαλύτερη άνοδο ανάμεσα στις 14 premium μάρκες της αγοράς των Η.Π.Α. σε σχέση με την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα με άνοδο 25 πόντων και συνολική βαθμολογία 833, η AlfaRomeo ανέβηκε οκτώ θέσεις, περνώντας από την 9η θέση το 2021, στην 1η το 2022.

Η J.D. Power αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των ερευνών και προσφέρει πολύτιμα στοιχεία για τις βιομηχανίες σε διάφορους τομείς. Όντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI) και τα προηγμένα αλγοριθμικά μοντέλα, αναλύει τις συμπεριφορές των καταναλωτών προσφέροντας σημαντικές έρευνες ικανοποίησης για περισσότερα από 50 χρόνια.

«Η ποιότητα των προϊόντων μας και η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελούν κορυφαίες προτεραιότητες για την Alfa Romeo. Είμαστε περήφανοι που η μάρκα μας είναι η Νο1 ανάμεσα στις premium μάρκες στην έρευνα ικανοποίησης της J.D. Power,» δήλωσε ο κ. LarryDominique, Επικεφαλής της Alfa Romeo για την Β. Αμερική. «Εστιάζουμε στη συνεχή βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών μας που έχουν μια Alfa Romeo.»

Αυτή η σημαντική αναγνώριση για την επιτυχία των ενεργειών της AlfaRomeo στις Η.Π.Α. έρχεται ως αποτέλεσμα εντατικής δουλειάς σε όλα τα επίπεδα, με στόχο ο αγοραστής να έχει μια ξεχωριστή εμπειρία από την παραγγελία του αυτοκινήτου και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα απολαμβάνει τη χρήση του. Οι αναβαθμίσεις στις γραμμές παραγωγής των Giulia και Stelvio (εργοστάσιο Cassino – Ιταλίας) και η σημαντική επένδυση που έγινε για την έναρξη της παραγωγής της νέας Tonale(Pomigliano d’ Αrco – Ιταλία) αποτελούν μόνο ένα στοιχείο του συνολικού πλάνου ποιότητας της μάρκας.

Από τη φάση της σχεδίασης και της συνεργασίας με τους προμηθευτές, μέχρι την παραγωγή του αυτοκινήτου και την εκπαίδευση του δικτύου διανομής, η Alfa Romeo θέτει σαν μόνιμο στόχο της την κορυφαία ποιότητα σε κάθε στάδιο των διαδικασιών.