Η συνέχεια στο Ηπειρωτικό Ράλλυ για τους Αλυγιζάκη-Χατζηδάκη!

Στο Ηπειρωτικό Ράλλυ που θα διεξαχθεί με κέντρο τα Ιωάννινα το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου θα δώσουν το «παρών» οι Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης. Το πλήρωμα της irace συνεχίζει την προσπάθεια του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου και θα αγωνιστεί με το Skoda Fabia R5 στον δεύτερο γύρο του θεσμού, ευελπιστώντας να αφήσει πίσω του την άτυχη στιγμή που είχε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Στην πρώτη του χρονιά πλήρους εμπλοκής στο Πρωτάθλημα Ασφάλτου με το τσεχικό όπλο, ο οδηγός δήλωσε αναφορικά με τον αγώνα: «Το Ηπειρωτικό Ράλλυ θα είναι για εμάς ένας ακόμη αγώνας προσαρμογής με το Skoda Fabia R5. Θέλουμε να κάνουμε όλα τα αγωνιστικά χιλιόμετρα και να δοκιμάσουμε διαφορετικά setup στο αγωνιστικό μας. Ο χαρακτήρας του ράλλυ όπως και το οδόστρωμα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με αυτά του Ράλλυ Κένταυρος και απαιτείται διαφορετική προσέγγιση» και συνέχισε: «Το 2019 συμμετείχαμε στα Γιάννενα, οπότε οι δύο διαδρομές της Κυριακής μας είναι γνωστές. Αντιθέτως, η διαδρομή του Σαββάτου, τα Μάρμαρα, είναι νέα για εμάς. Είναι μια ειδική που μπορεί να κάνει διαφορές, καθώς είναι αρκετά γρήγορη, στενή με πολλά χασίματα και με σημεία χωρίς μεγάλη ορατότητα, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αναγνωρίσεις».

Κύριο χαρακτηριστικό του διημέρου θα είναι οι υψηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν στην ευρύτερη περιοχή: «Η ζέστη σίγουρα θα επηρεάσει το αυτοκίνητο, αφού θα ταλαιπωρήσει μηχανικά μέρη, ελαστικά και πλήρωμα. Θα είναι το ίδιο για όλους όμως, οπότε είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτή την πρόκληση», ήταν τα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη, ο οποίος συμπλήρωσε αναφορικά με τις βλέψεις του για τον αγώνα: «Θα πρέπει να παραμείνουμε αφοσιωμένοι στο στόχο μας και δεν θα πάρουμε περιττά ρίσκα. Σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να επιτεθούμε από την πρώτη ειδική. Στην κατηγορία μας συμμετέχουν δυνατοί και έμπειροι συνδυασμοί που έχουν κερδίσει στο παρελθόν το Ηπειρωτικό Ράλλυ, οπότε δεν θεωρώ ότι συγκαταλεγόμαστε στα φαβορί για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε όμως για το καλύτερο».

Στο πλευρό του πληρώματος της irace τη φετινή χρονιά, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Το φετινό Ηπειρωτικό Ράλλυ που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 3 και 4 Ιουλίου περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές, 83 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Ενημερωθείτε για την πορεία των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη μέσα από την επίσημη σελίδα της irace στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr

Ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα: http://www.infomega.gr/live/