Ετήσια Γενική Συνέλευση ΚΟΜ

Πραγματοποιήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου η ετήσια γενική συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας με την εκλογή στη θέση προέδρου της ΕΘΕΑΜ, του κυρίου Αργύρη Χατζηπάκκου.
Ο Πρόεδρος της ΚΟΜ συγχάρηκε το νέο πρόεδρο της ΕΘΕΑΜ και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στον απολογισμό της χρονιάς μεταξύ άλλων εξήρε τη σημασία της συνέχισης της στενής συνεργασίας με τις λέσχες για τη καλύτερη δυνατή διοργάνωση, προώθηση και σωστή επόπτευση των αγώνων, δίνοντας μεγαλύτερο κύρος και αξιοπιστία στη ΚΟΜ, ώστε να επιτευχθεί μεγαλύτερη προσέλευση θεατών, περισσότερη συμμετοχή αθλητών και μεγαλύτερη στήριξη από τους χορηγούς.
Στους στόχους της νέας χρονιάς η Ομοσπονδία θα δώσει περεταίρω έμφαση στην οδική ασφάλεια για τη μείωση των οδικών συγκρούσεων των μοτοσικλετιστών με συνέχιση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με την σχολή California superbike school και τη συνεργασία με τη παγκόσμια Μοτοσικλέτας FIM για την εκπαίδευση κυπρίων εκπαιδευτών ώστε να διοργανώνονται σχολεία εκπαίδευσης από κύπριους εκπαιδευτές.
Επίσης παρουσιάστηκε ο οικονομικός ισολογισμός του 2018 από το ταμία κο Αλέξη Παπαδόπουλο και εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς.