Επιστρέφει ο Loeb στη Citroen

Ο Sebastian Loeb επιστρέφει στη Citroen και για πρώτη φορά θα οδηγήσει το C3 σε ασφάλτινη επιφάνεια τον ερχόμενο μήνα. Η PSA Motorsport η οποία διοικεί τις Peugeot, Citroen και DS επέτρεψε στον Loeb ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Peugeot να οδηγήσει σε μονοήμερο δοκιμαστικό το καινούργιο Citroen C3 WRC .

Ο Loeb στα 13 χρόνια που έτρεξε στο WRC κέρδισε 78 αγώνες με τη Citroen και σχετικά με το δοκιμαστικό είπε: Με τη δημιουργία της PSA είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Αγωνίζομαι ταυτόχρονα σε crosscountry και Rallycross με την Peugeot και παράλληλα μπορώ με την εμπειρία μου να βοηθήσω τη Citroen στις δοκιμές του C3. Πραγματικά ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC και επίσης θέλω να δω πόσο άλλαξε η τεχνολογία από τη μέρα που σταμάτησα να τρέχω.

Η Citroen απείχε ένα χρόνο από το παγκόσμιο πρωτάθλημα για να εξελίξει το C3 όμως η πλήρης εμπλοκή της φέτος θεωρείτε αποτυχημένη. Ο πρώτος οδηγός της ομάδας και νικητής στο ράλι Μεξικού Kris Meeke αντικαταστάθηκε στην Πολωνία από τον Andreas Mikkelsen ο οποίος με τις δικές του γνώσεις βοήθησε στην περαιτέρω εξέλιξη του αυτοκινήτο