Επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της ENEOS Ιαπωνίας στην Κύπρο

Τιμή αποτελεί για την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά η επίσκεψη κορυφαίων στελεχών της ENEOS Ιαπωνίας στην Κύπρο. Ο κ.ToruKonishi, Πρόεδρος της ENEOS Lubricants Company και οι κ.κ. TakahiroNagase, Hajime Nakao και Przemek Rybka, ανώτατα στελέχη του κολοσσού της ΕΝΕOS βρέθηκαν για μια μόνο μέρα στον τόπο μας για να συγχαρούν την εταιρεία Ψάλτης για τα έξι συνολικά βραβεία που πήρε κατά το 6ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της ENEOS που διεξήχθη πριν μερικές βδομάδες στη Βουδαπέστη.

Όπως είναι ήδη γνωστό η JX Nippon Oil & Energy / ENEOS Europeαπένειμε έξι συνολικά Ευρωπαϊκά βραβεία στην εταιρεία PsaltisAutoparts. Σημαντικότερο όλων το «Top Market Share Award» για τις χρονιές 2019, 2020 και 2021 που αναδεικνύει την Κύπρο σαν την χώρα με το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη για τα διεθνούς φήμης λιπαντικά ENEOS σε αναλογία πληθυσμού και οχημάτων που κυκλοφορούν στους δρόμους. Διακρίσεις που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τη σκληρή δουλειά που επιτελείται στην εταιρεία όσο και τη δέσμευση της να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της.

Ο κ. Νικόλας Ψάλτης, εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας Ψάλτης Ανταλλακτικά εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη ανωτέρων στελεχών της ENEOS Ιαπωνίας στον τόπο μας δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την εταιρεία μας. Τα στελέχη της ENEOS βρέθηκαν στην Κύπρο για να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και προώθησης των λιπαντικών ENEOSστην Κυπριακή αγορά που για τρία συνεχόμενα χρόνια κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στην Ευρώπη. Όμως, για την εταιρεία Ψάλτης Ανταλλακτικά τα βραβεία από μόνα τους δεν έχουν καμία αξία. Αυτό που έχει αξία είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες».

Κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσαν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας Ψάλτης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στη Μαρίνα Λεμεσού, να δουν από κοντά αγωνιστικά αυτοκίνητα της ENEOS που τρέχουν στην Κύπρο αλλά και να γνωρίσουν πολιτειακούς αξιωματούχους όπως τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και το Δήμαρχο Λεμεσού.