Εκπληκτική τιμή για τα SUV Τ-Roc και Τ-Cross της Volkswagen

Η Volkswagen συνεχίζει ακάθεκτη την παγκόσμια επίθεση της στην κατηγορία των SUV. Τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία σήμερα. Μια επίθεση που ξεκίνησε ουσιαστικά από τα Touareg και Tiguan και συνεχίστηκε με τα συμπαγή SUV T-Roc και T-Cross. Τα δύο τελευταία γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία στην χώρα μας και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του Κύπριου καταναλωτή. Η εταιρεία Unicars, η «SUVXpert» της Κυπριακής αγοράς, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους οδηγούς να γνωρίσουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα των T-Roc και T-Cross, προσφέρει τα δύο μοντέλα σε εκπληκτικές τιμές. Κάτι που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς στα αυτοκίνητα της. Συγκεκριμένα, η ειδική προσφορά του T-Cross με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινά από €17.900 ενώ η ειδική προσφορά του Τ-Roc, επίσης με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ξεκινά από €21.500. Και τα δύο μοντέλα προσφέρονται με πέντε χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Το Volkswagen TCross είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει, στυλ, πρακτικότητα, ευελιξία, συνδεσιμότητα και οικονομία, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη στην κατηγορία του. Παράλληλα, συνδυάζει όλα τα χαρακτηριστικά ενός SUV, με την πρακτικότητα στην κίνηση, την άνεση και την εργονομία. Στο τελευταίο θα πρέπει να τονίσουμε και τη συνολική χωρητικότητα του χώρου αποσκευών που φθάνει μέχρι και τα 1.281 λίτρα!.

Το νέο T-Cross διατηρεί τη σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας με τα έντονα νεύρα, τόσο στο καπό όσο και στο πλάι, ενώ οι τονισμένοι θόλοι των τροχών προσδίδουν δυναμισμό στην συνολική εικόνα του αυτοκινήτου. Το T-Crossδιαθέτει ένα πλούσιο βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ο οποίος παλαιότερα ήταν χαρακτηριστικό αυτοκινήτων υψηλότερων κατηγοριών.  Το μοντέλο προσφέρεται με επιλογή δύο turbo κινητήρων βενζίνης απόδοσης  110 και 150 ίππων.

Το Volkswagen TRoc προσφέρει εντυπωσιακά οδηγικά χαρακτηριστικά και ευελιξία μέσα στην πόλη ενώ μπορεί να κινηθεί με άνεση τόσο στον αυτοκινητόδρομο όσο και εκτός δρόμου. Διατίθεται στην Κυπριακή αγορά με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από 110 μέχρι 150 ίππους και συνδυάζεται τόσο με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο όσο και με το βραβευμένο αυτόματο κιβώτιο DSG της VW. Κινητήρες που προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις χωρίς να επιβαρύνουν την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων. Επίσης, προσφέρεται προαιρετικά και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion στη δίλιτρη έκδοση κινητήρα. Μεγάλη είναι και η λίστα, τόσο του βασικού όσο και του προαιρετικού εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας. Χαρακτηριστικό είναι και τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια που κέρδισε πριν καλά καλά περάσει στην αγορά!

Αυτό το καλοκαίρι «Reach the Top!» με τις εκπληκτικές τιμές των Volkswagen T-Roc και T-Cross.