Εκλογική συνέλευση Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού

Στις 24 Ιανουαρίου έγινε η εκλογική συνέλευση της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού παρουσία 75 μελών. Έγινε απολογισμός από τον πρόεδρο της Λέσχης κ. Στέλιο Ηλία για τις διοργανώσεις που έγιναν από τη λέσχη το 2016 και σύμφωνα με τα αποτελέσματα θεωρούνται επιτυχημένες.

Το τέως διοικητικό συμβούλιο

Τέθηκαν από τα παρόντα μέλη οι στόχοι για το νέο διοικητικό συμβούλιο και επίσης έγιναν εισηγήσεις για τη νέα χρονιά. Στη συνέχεια έγινε ανάλυση της ταμιακής κατάστασης και περιουσιακών στοιχείων της Λέσχης από τον απερχόμενο ταμία.

Ακολούθησε η διαδικασία εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου, όπου προτάθηκαν και αποδέχτηκαν εφτά μέλη της λέσχης. Βάση καταστατικού τα μέλη του ΔΣ είναι εφτά και μετά από έγκριση της γενικής συνέλευσης τα παρόντα εφτά μέλη που προτάθηκαν και ψηφίστηκαν θεωρούνται το νέο ΔΣ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο

Στις 26 Ιανουαρίου συνεδρίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο και καταρτίστηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Στέλιο Ηλία, γραμματέα τον Γιώργο Πουγιούκκα, έφορος είναι ο Ανδρέας Ανδρέου, κοσμήτορας ο Περικλής Νικολαΐδης και μέλη οι Γιώργος Λυσάνδρου και Μάριος Αποστόλου.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο έδωσε την υπόσχεση να εργαστεί με ζήλο και αποφασιστικότητα μέχρι το πέρας της θητείας τους.