Εκδηλώσεις για την CNP ASFALISTIKI SUPER SPECIAL STAGE 2016

Την 1η Οκτωβρίου θα σας δούμε όλους στην Πλατεία Φανερωμένης η ώρα 12:00-23:45 για να ενημερωθείτε για την CNP Asfalistiki Super Special Stage η οποία πραγματοποιείται στους Κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας. Έχετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε μαζί με τα promo girls μας, και επίσης να καθίσετε στην θέση του οδηγού στο αγωνιστικό αυτοκίνητο. Οι θεατές που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση αυτή θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και με αυτό τον τρόπο να συνεισφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΝΘΕΑ. Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΚΕΝΘΕΑ το οποίο βοηθάει και στηρίζει καθημερινά τους συνανθρώπους μας. Δείξτε έμπρακτα την βοήθεια σας αγοράζοντας το εισιτήριο σας για την CNP Asfalistiki Super Special Stage. Επίσης ο κόσμος θα μπορεί δωρεάν να διαγωνιστείτε στους αγώνες ράλι με 2 rally simulators τους οποίους προσφέρει η Kinx Esports. Οι τρείς ταχύτεροι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν  διάφορα δώρα.

1ST PRICE – 2 X €12 TICKETS

2ND PRICE – 2 X €10 TICKETS

3RDT PRICE – 2 X €5 TICKETS

Οι τρείς πρώτοι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με τους γρηγορότερους των εκδηλώσεων μας στην τελική εκδήλωση στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00.

 

Event no2

Ελάτε κι εσείς μαζί μας να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο MALL OF CYPRUS, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, η ώρα 11:00, στην είσοδο 2.

Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε ένα με το αγωνιστικό πνεύμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Οδηγήστε το αγωνιστικό αυτοκίνητο μέσα από rally simulators και οι τρεις πιο γρήγοροι οδηγοί θα κερδίσουν καταπληκτικά δώρα. Οι τρείς πρώτοι νικητές θα έχουν την δυνατότητα να διαγωνιστούν με τους γρηγορότερους των εκδηλώσεων μας στην τελική εκδήλωση στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00. Στην τελική αυτή εκδήλωση οι γρηγορότεροι θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μια BENQ 24” GAMING MONITOR BY BIONIC, περισσότερα έπαθλα από την BIONIC, GAMES BOULEVARD AND KINX Esports.

Φωτογραφηθείτε μαζί με τα promo girls της Super Special Stage και ενημερωθείτε για την Ειδική Διαδρομή στους κεντρικούς δρόμους της Λευκωσίας. Αγοράστε τα εισιτήρια σας και στηρίξτε με αυτό τον τρόπο το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ΚΕΝΘΕΑ το οποίο βοηθάει και στηρίζει καθημερινά τους συνανθρώπους μας. Δείξτε έμπρακτα την βοήθεια σας αγοράζοντας το εισιτήριο σας.

” Έλάτε μαζί για μια ασφαλή διαδρομή”. Περισσότερες εκπλήξεις στους παρευρισκόμενους. Ραντεβού λοιπόν στο MALL OF CYPRUS, στις 2 Οκτωβρίου, η ώρα 11:00, είσοδο 2.  Μην το χάσετε.  Θα σας δούμε εκεί.