Δοκιμαστικά για την Hyundai ενόψει Γερμανίας

Οι οδηγοί της Hyundai World Rally Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen και  Dani Sordo έγραψαν ασφάλτινα αγωνιστικά χιλιόμετρα ενόψει του δεύτερου ασφάλτινου αγώνα της χρονιάς για το πρωτάθλημα WRC – ADAC Rallye Deutschland (16-19 Αυγούστου).

Μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Neste Rally Finland, ο Κορεάτης κατασκευαστής άλλαξε το στήσιμο του αυτοκινήτου από χώμα σε άσφαλτο και έβαλε το i20 σε δοκιμαστικά σε δρόμους που φιλοξένησαν  αγώνα ράλι στην περιοχή Saarland.

Η δράση επικεντρώθηκε σε ένα μείγμα με αμπελώνες στον ποταμό Mosel και στρατιωτικών δρόμων στο εκπαιδευτικό συγκρότημα Baumholder – 200 χιλιόμετρα δυτικά από το αρχηγείο της ομάδας στο Alzenau.

Ο Neuville και ο Sordo συμετείχαν και οι δύο στα διήμερα δοκιμαστικά. Ο τελευταίος βρέθηκε πίσω απο το τιμόνι του Hyundaiγια πρώτη φορά από το Rally de Vodafone της Πορτογαλίας, ενώ ο Mikkelsen έκανε τα δοκιμαστικά του την Δευτέρα. Ο τέταρτος οδηγός της ομάδας, Hayden Paddon, δεν θα δώσει το παρών του στο Rallye Deutschland, αλλά θα επιστρέψει στον επόμενο αγώνα στην Τουρκία.