Δημοσιογραφική Διάσκεψη Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου 21.10.2022 για τον «Διεθνή Ευρωπαϊκό Αγώνα Drift» στην πίστα της Άχνας «Achna Speedway»

Με την δημοσιογραφική διάσκεψη ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή ο τριήμερος διεθνής αγώνας Drift Kings στην πίστα Achna Speedway.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, Μανώλης Κουλουμάς, δήλωσε πως με την βοήθεια του ΚΟΑ και του Υπουργείου Οικονομικών κατέστη δυνατό να γίνει αυτός ο αγώνας στην Κύπρο. Αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους συνεργάτες του, ο κ. Κουλουμάς είπε ότι η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου θα φέρει κι άλλους διεθνείς αγώνες στην Κύπρο στο επόμενο διάστημα και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Κύπριους και ξένους οδηγούς.
Ο Aντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Άντρος Αντωνίου, δήλωσε πως ένα όνειρο αρκετών χρόνων για εκείνον σαν πρώην πρόεδρο του σωματείου Drift αλλά και των υπολοίπων αθλητών, γίνεται πραγματικότητα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του θεσμού Drift Kings, Mike Procureur, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την Ομοσπονδία, το σωματείο και την διεύθυνση της πίστας, είπε ότι ο στόχος είναι να έχουμε κι άλλες διοργανώσεις στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της τεχνικής σχολής Αγίου Λαζάρου καθώς και εκπρόσωπος του σωματείου Power Drift Club.