Δεύτερο Charity Enduro Fun Day

Μετά την περσινή πρώτη και επιτυχημένη διοργάνωση του Charity Enduro Fun Day, ακολουθεί φέτος το δεύτερο στη σειρά το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου.

Φετινός στόχος δεν είναι άλλος από το να μαζευτούν περισσότερα χρήματα αυτή τη φορά, τα οποία θα δοθούν όπως και πέρυσι στο Ένα όνειρο μια ευχή, τον Παγκύπρια Σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Χώρος διεξαγωγής είναι και πάλι η πίστα MX222 στο Δάλι, η οποία μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις είναι έτοιμη να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες όπου εκτός από τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα άθλημα που τους αρέσει και παράλληλα να περάσουν ευχάριστα την ημέρα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους θεατές, με την συμμετοχή των διαγωνιζομένων να ανέρχεται στα €20 για τους αθλητές και στα €10 για τους μικρούς αναβάτες, τα οποία θα είναι σε μορφή κουπονιού.

Το 2o Charity Enduro Fun Day θα αρχίσει στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 16:00 το απόγευμα, με το ενδιαφέρον από αρκετούς αναβάτες να είναι ήδη μεγάλο.