Δεύτερος αγώνας Κ.Ο.Φ.Α 4×4 Πρωτάθλημα J. Kalivitis

Διοργανώνεται από τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου (ΚΟΦΑ) την Κυριακή 26 Μαρτίου στην περιοχή Μοσφιλωτής και πιο συγκεκριμένα στην πρώην πίστα motocross ο δεύτερος αγώνας πρωταθλήματος Trial Time J.Kalivitis Ltd 4×4, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει με το αναγνωριστικό πέρασμα στις 10:00 και στην συνέχεια γύρω στις 10:30 θα ξεκινήσει η πρώτη χρονομετρημένη διαδρομή.

Ο σχεδιασμός και οι διαστάσεις της πίστας κρατήθηκαν με την ίδια λογική του πρώτου αγώνα και αναμένετε από τα αγωνιστικά να προσφέρουν πλούσιο θέαμα. Η συνολική απόσταση της διαδρομής είναι 2,7 χιλιόμετρα περίπου, συνολικά με τους δύο γύρους που θα κάνουν οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε χρονομετρημένη προσπάθεια και η μεγάλη διαφορά από τον προηγούμενο αγώνα είναι ότι τώρα οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία θέασης ολόκληρης της ειδικής διαδρομής.

Οι συμμετοχές, παρά το γεγονός ότι είναι λίγες στον αριθμό, έχουν εντούτοις αυξηθεί κατά δύο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, είναι εξαιρετικές σε ποιότητα και μας προϊδεάζουν για ένα θεαματικό αγώνα. Ξεχωρίζει η παρουσία του περσινού νικητή και στους δύο περσινών αγώνες που διεξήχθησαν Νικόλα και Στάθη Ευσταθίου αλλά και του νικητή του πρώτου φετινού αγώνα Αδάμου Δημητρίου. Αναφορά θα πρέπει να γίνει και για την οικογένεια Ιωαννίδη οι οποίοι ήταν θεαματικότατοι στον πρώτο αγώνα.

Κλείνοντας να ευχηθούμε να διεξαχθεί ένας θεαματικός αγώνας με άρτια διοργάνωση όπως μας έχει συνηθίσει το σωματείο του ΚΟΦΑ στους τελευταίους αγώνες, οι θεατές οι οποίοι θα παρευρεθούν να απολαύσουν ένα ωραίο θέαμα και στο τέλος ο καλύτερος και πιο τυχερός ας κερδίσει.

Χάρτης πρόσβασης

Χάρτης ειδικής διαδρομής