Δεύτερος αγώνας Κ.Ο.Φ.Α 4×4 Πρωτάθλημα J. Kalivitis

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς για το πρωτάθλημα J.Kalivitis Ltd 4×4 Trial διοργανώθηκε την Κυριακή 23 Απριλίου στην περιοχή Μοσφιλωτής και πιο συγκεκριμένα στην πρώην πίστα Motocross της περιοχής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι είχαμε την επικράτηση του Κυριάκου Ιωαννίδη “Pepsi”, ο οποίος έκανε μια παράτολμη αλλαγή στο μέγεθος και τον τύπο των ελαστικών του, κάτι οποίο όχι μόνο δεν του στοίχισε, αλλά τον βοήθησε να γράψει ένα εξαιρετικό χρόνο. Ένα χρόνο τον οποίο δεν μπόρεσε να πλησιάσει κανείς φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε τους Νικόλα Ευσταθίου και Κώστα Χαραλάμπους που αν και δεν είχαν και το καλύτερο πρώτο πέρασμα γράφοντας ένα χρόνο πολύ κάτω από τα δικά τους δεδομένα, στο δεύτερο πέρασμα τους ήταν πραγματικά χάρμα οφθαλμών βελτιώνοντας τον χρόνο τους κατά σχεδόν 10 δευτερόλεπτα. Αν απέφευγαν ένα μικρό λάθος προς το τέλος θα μπορούσαν ακόμα και για την πρωτιά αφού έχασαν για κλάσματα δευτερολέπτου.

Το πόντιουμ συμπλήρωσαν οι Σπύρος Δρουσιώτης και Αντώνης Μαρασινός οι οποίοι είχαν γράψει τον ταχύτερο χρόνο απο όλους στο πρώτο χρονομετρημένο πέρασμα, δεν κατάφεραν όμως στο δεύτερο να τον βελτιώσουν μένοντας στην τρίτη θέση γενικής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τους 3 πρώτους χώριζαν λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο ενδεικτικό του έντονου συναγωνισμού που υπήρχε.

Στην τέταρτη θέση γενικής βρίσκουμε τον νικητή του πρώτου αγώνα Αδάμο Δημητρίου ο οποίος σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να πλησιάσει τους χρόνους των πρώτων. Στην πέμτη θέση βρίσκουμε το πλήρωμα Σπύρο Σπύρου και Φίλιππο Φιλίππου με ένα χρόνο που ούτε απείλησαν αλλά ούτε και απειλήθηκαν.

Στην έκτη θέση γενικής και πρώτος στην κατηγορία S2 τερμάτισε ο Κύπρος Αραούζος ο οποίος έδειξε ότι έχει την ταχύτητα για να μπορέσει να συναγωνιστεί και αμάξια πιο μεγάλης κατηγορίας. Έβδομη θέση για τους Αντώνη Αντωνίου και Κύρο Αρτεμίου. Στη δεύτερη θέση στην κατηγορία S2 και όγδοη γενικής πλασαρίστηκε Σώτος Τρικωμίτης ακολουθούμενος από τους Μέλιο Χριστοφίδη/ Κυριάκο Φλουρέντζου. Στην τρίτη θέση στην κατηγορία S2 τερμάτισε ο νεαρός Κυριάκος Μιχαήλ και τέταρτος ο Στέλιος Ζαχαρίου. Μεγάλοι άτυχοι του αγώνα οι Λάμπρος Ιωαννίδης και Ηλίας Πιερή.

Πολύ καλή ήταν η διοργάνωση από τον ΚΟΦΑ ο οποίος τήρησε τα χρονοδιαγράμματα, αφήνοντας ικανοποιημένους διαγωνιζόμενους και θεατές.

Μιχάλης Κοντογιώργης

Φωτογραφίες: S&M PICS

4×4 2nd Trial Championship 2017 Results