Απονομές jet ski 2016

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι απονομές των πρωταθλητών της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Θαλασσίου Τζετσκι για το πρωτάθλημα 2016, που έγιναν στην Λεμεσό στις 4 Φεβρουαρίου 2017.

Το πρωτάθλημα αποτελείτο από οκτώ αγώνες οι οποίοι έλαβαν χώρα σε Αγία Νάπα, Πρωταρά και Πάφο. Απο τους συμμετέχοντες στην μεγάλη κατηγορία, την Superstock, πρώτος στο πρωτάθλημα είναι ο Γιώργος Νεοφύτου από την Πάφο , δευτεραθλητής ο Μάριος Μεσαρίτης από Λευκωσία και τρίτος ο Mustafa Karapetzia από Κερύνια.

Στη κατηγορία Stock class πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αλέξης Ζαχαρίου από τη Λευκωσία. Για τη δεύτερη θέση έγιναν μάχες που κράτησαν μέχρι και τον τελευταίο αγώνα μεταξύ των Μάριου Ζαχαρίου και Λούη Χαραλάμπους και οι δύο από την Πάφο. Αυτός που κατάφερε να επικρατήσει με διαφορά μόλις ένα βαθμό και να παίρνει τελικά τη δεύτερη θέση ήταν ο Λούης Χαραλάμπους με τον Μάριο Ζαχαρίου να μένει τρίτος.

Το 2017 αναμένετε να είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα στης μεγάλες κατηγορίες αλλά και στους νέους, καθώς θα μπορούν να αγωνίζονται αθλητές πάνω από 15 χρονών για πρώτη φορά στην ιστορία της Ομοσπονδίας.

Ευχαριστίες στην εταιρία L. Sotiriou Trading αντιπρόσωποι της KAWASAKI στην Κύπρο για την χορηγεία των κυπέλλων.  Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους προτεύσαντες σε όλες τις κατηγορίες και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την νέα χρονια.