Απονομές Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας 2019

Σε μια πολύ ωραία βραδιά στο MOMENTS HALL στην Λάρνακα, ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας διεξήγαγε την καθιερωμένη βράβευση των αθλητών του για τη σεζόν 2019, ενώ έγινε επίσης και το κόψιμο της βασιλόπιτας το οποίο συνοδεύτηκε από πλούσιο μπουφέ.

Παρόν στην εκδήλωση, πέραν από το διοικητικό συμβούλιο και τους αθλητές όχι μόνο της Λάρνακας αλλά και άλλων λεσχών, ήταν και μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου όπως επίσης και ο αντιπρόσωπος από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Χριστόφορος Καραολής.

Την παρουσίαση των απονομών έκανε ο γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Χρίστος Πολυκάρπου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αυτοκινήτου Λάρνακας κ. Σώτος Τρικομίτης και ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Ανδρέας Τσουλόφτας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου θα εφοδιαστεί με τελευταίας τεχνολογίας χρονόμετρα για τους αγώνες ράλι, με τα αποτελέσματα του κάθε αυτοκινήτου να ανεβαίνουν αυτόματα σε ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί για την άμεση ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όπου μεταξύ άλλων τιμήθηκαν οι Πρωταθλητές Ράλι 2019 Πέτρος Παντελή-Κύπρος Χριστοδούλου, ο Πρωταθλητής Ράλι του Συνδέσμου Παναγιώτης Γιάγκου, ο Πρωταθλητής Αγώνων Ταχύτητας Χρίστος Δημοσθένους, ενώ τιμής ένεκεν πλακέτες πήραν η Λίτσα Γιάγκου, Κατερίνα Δήμου και Κωνσταντίνα Μίτσιγγα.

Ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Λάρνακας δε θα μπορούσε να μην απονείμει τιμητικές πλακέτες στους χορηγούς οι οποίοι τον στηρίζουν και αυτοί είναι οι εταιρία Ψάλτης Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS, η εταιρία SMARTWAY, η εταιρία ΑΡΚ, η GEMSTARK TOPTUL και η KLEIMA CONTROL.

Στάθης Ευσταθίου

Φωτογραφίες: Κούλλης Κυριάκου