Απονομές Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου: Η επιβράβευση των πρωταθλητών και διακριθέντων

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου διοργάνωσε την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου τις απονομές για τις χρονιές 2019, 2020 και 2021, αφού λόγω της πανδημίας δεν κατέστη δυνατό να απονεμηθούν τα πρωταθλήματα του 2019 και 2020.

Χώρος των απονομών ήταν το αμφιθέατρο Στροβόλου και παρόν στην ωραία ομολογουμένως εκδήλωση πέραν από τους αθλητές ήταν και επίτιμοι καλεσμένοι από την πολιτική ηγεσία της Κύπρου, ο Δήμαρχος Στροβόλου, εκπρόσωποι από τον Κ.Ο.Α και την Κ.Ο.Ε, καθώς επίσης και ο σύμβουλος του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού και εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Την τελετή χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Μανώλης Κουλουμάς, ενώ ομιλία έκαναν επίσης η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Δρ Μαίρη Χαραλάμπους-Παπαμιλτιάδη, η οποία συνεχάρη την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου για την εθελοντική εναρμόνιση με τις απαιτήσεις και υπαγορεύσεις του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Χαιρετισμό είπε και το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κος Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος συνεχάρη την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου αφού παρά τις δυσκολίες τα τελευταία 2 χρόνια λόγω της πανδημίας, εντούτοις κατάφερε να ολοκληρώσει όλα τα πρωταθλήματα της.

Από την πλευρά του ο σύμβουλος του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα αθλητισμού κ. Φοίβος Ζαχαριάδης δήλωσε αμέριστη στήριξη προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ο Υπουργός Μεταφορών κ. Γιάννης Καρούσος, τόνισε τη σημασία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Κύπρο αναφέροντας πως η Πολιτεία είναι δίπλα στο πλευρό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις απονομές για την χρονιά 2019, ακολούθησαν μετά τους χαιρετισμούς οι απονομές της χρονιάς 2021 όπου δόθηκαν επίσης και τιμητικές πλακέτες στην Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ και σε αθλητές που διακρίθηκαν σε αγώνες του εξωτερικού με τις επιδόσεις και τα αποτελέσματα τους την τελευταία τριετία.