Αποκαλυπτήρια Indian FTR 1200 S

Η εταιρία Motorace αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής 19/7 την Indian FTR 1200 S σε μια όμορφη και λιτή τελετή έξω από τον κατάστημα στην οδό Καλλιπόλεως.


Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρευρέθηκε για να δει από κοντά την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα η οποία ομολογούμενος παρουσιαστικά άφησε άριστες εντυπώσεις. Εκτός από την παρουσίαση οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν και από το κατάστημα ενώ η όλη εκδήλωση συνοδευόταν από μουσική, φαγητό και ποτό.


Ορισμένα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Indian FTR 1200 S είναι: Ο κυβισμός είναι 1200cc και η μηχανή της είναι DOHC με τέσσερις βαλβίδες ανα κύλινδρο. Το κιβώτιο είναι εξατάχυτο και η απόδοση της μηχανής είναι 123 ίπποι (HP). Όσον αφορά τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, είναι 12.9 λίτρα και η μέγιστη κλίση είναι στις 43ο . Με γεμάτο ρεζερβουάρ το βάρος είναι στα 235kg και για το φρενάρισμα η μοτοσυκλέτα διαθέτει διπλό δισκόφρενο μπροστά και μονό πίσω.

Στο βασικό εξοπλισμό διαθέτει τρείς επιλογές οδήγησης (Sport, Standard, Rain), Lean Angle Sensitive ABS, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, θύρα USB, ABS και Cruise Control.
Αναμφίβολα η Indian FTR 1200 S προσθέτει μια νέα δυναμική στη γκάμα της Indian και οι λάτρεις της φίρμας έχουν ακόμα μια πολύ καλή επιλογή στη διάθεση τους.