Ανανέωσε ο Sordo με την Hyundai

Η Hyundai Motorsport ανανέωσε τη συνεργασία της για ακόμα ένα χρόνο με τον Dani Sordo και έτσι ο Ισπανός θα συνεχίσει την εμπλοκή του με την ομάδα και το 2020 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Ο Sordo θα τρέξει σε εφτά από τους 14 αγώνες του 2020 με το Hyundai i20 Coupe WRC και συνοδηγός του θα είναι ο Carlos del Barrio. Παράλληλα αυτή θα είναι η έβδομη συνεχόμενη χρονιά που αγωνίζεται με την ομάδα με βάση το Alzenau.

O 36χρονος ήταν μέλος της Hyundai Motorsport από τις πρώτες μέρες που η ομάδα επέστρεψε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2014. Μέχρι στιγμής έχει τερματίσει εννέα φορές στο βάθρο όπου μεταξύ αυτών είναι και η εκπληκτική νίκη στο φετινό Ράλι Σαρδηνίας.

Ο Sordo φέτος έκανε μια αρκετά καλή χρονιά, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο σε εφτά αγώνες μέχρι στιγμής. Η νίκη στην Σαρδηνία αναμφίβολα το highlight ανάμεσα στις εμφανίσεις των αγώνων που έτρεξε σε όλων των τύπων οδοστρωμάτων. Η επόμενη προγραμματισμένη συμμετοχή του είναι στον αγώνα της πατρίδας του, το Rally de España, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, όπου θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.