Ανάβαση Κακοπετριάς 2019: Preview

Από την Κακοπετριά θα ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα αναβάσεων, την Κυριακή 17 Μαρτίου. Ο Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου έχει την ευθύνη διοργάνωσης και η επιλογή διεξαγωγής του αγώνα είναι στην τοποθεσία Pinewwod. Πρόκειται για εξαιρετική διαδρομή, μήκους 3,8km, με πλατύ οδόστρωμα και μπαριέρες σε όλα τα επικίνδυνα σημεία που είναι κατά μήκος.

Η διαδρομή αυτή έχει χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενες χρονιές κυρίως για αγώνες ράλι και είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακή. Συνολικά 21 οδηγοί θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και η λίστα συμμετοχών περιλαμβάνει δυνατά ονόματα από το χώρο των αναβάσεων.

Στην κατηγορία RCE2, η οποία είναι και η κυριότερη, ο Μιχάλης Σοφοκλέους θα κονταροχτυπηθεί με τους Αντώνη Χρίστου, Νικόλα Ευγενίου, Pepsi και Γιάννη Καπετάνιο.
Εφτά συμμετοχές περιλαμβάνει η κατηγορία RCS2 και μεταξύ αυτών είναι ο Χρίστος Χαραλάμπους, Κώστας Κωνσταντίνου, Γιώργος Ορφανού και Χρίστος Κάττος, ο οποίος θα έχει για συνοδηγό τον Νικόλα Ψάλτη.
Δυνατή συμμετοχή είναι και αυτή του Αβραάμ Αβραάμ, ο οποίος πάντα είναι μεταξύ των πρωτοπόρων στη γενική κατάταξη.

Ο Κυριακάτικος αγώνας αναμένετε να ξεκινήσει στις 10:30 με την αναγνωριστική διαδρομή και θα συνεχιστεί με τη δοκιμαστική και τις δυο χρονομετρημένες.
Υποστηρικτές του αγώνα είναι SMARTWAY MOTORS, PSALTIS Autoparts και OJO sunglasses.

Kakopetria Hill Climb Provisional Starting List 2019
Χάρτης και συντεταγμένες για να μπορέσετε να παρευρεθείτε στον αγώνα
ΟΦΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΚΟΠΕΤΡΙΑΣ 17/03
GPS Positions Start: N34 58.660
E32 53.132