Αγωνιστικό ημερλόγιο Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου

Ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα αγώνων της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τον αγώνα ταχύτητας Ο.Φ.Α Auto/Rally sprint και συνεχίζετε τον ερχόμενο μήνα με τον πρώτο αγώνα ράλι, το East Safari στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Από τον Μάρτιο και μετά οι ρυθμοί των αγώνων είναι στο φουλ όπου εκτός από αγώνες ταχύτητας και ράλι στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και αγώνες αναβάσεων, drift και 4×4. Όπως είναι ήδη γνωστό το Cyprus Rally φέτος θα διεξαχθεί τον Ιούνιο και θα είναι ο τέταρτος γύρος για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πέραν από τους πρωταθληματικούς αγώνες θα διεξαχθούν και δυο αγώνες αρχαρίων, με διοργανωτές τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και τον Ο.Φ.Α, όπως επίσης και ένας αγώνας trial επίσης με διοργανωτή τον Ο.Φ.Α.

Η χρονιά για τους αγώνες ράλι θα ολοκληρωθεί στη Λεμεσό με το Tiger Rally τον Δεκέμβριο και τελειώνει όπως πάντα με τον αγώνα αρχαρίων που διοργανώνει ο Ο.Φ.Α.

Οι συντελεστές που βλέπετε στο πρόγραμμα στους αγώνες Cyprus Rally και Tiger Rally πιθανόν να πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, καθώς σύμφωνα με την προκήρυξη αγώνων για το 2017 όλοι οι αγώνες ράλι είναι με συντελεστή 1.00.

Sporting Calendar 2017