Ένας αλλιώτικος Lewis Hamilton στην Ιαπωνία

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμολα ένα, Lewis Hamilton, ταξίδεψε στη μακρινή Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο νησί Hokkaido για να δοκιμάσει αλλά και αν εξελίξει τις ικανότητες του στο snowboard, παρέα με κορυφαίους αθλητές του είδους.

Ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής υπό την επίβλεψη των Kevin Backstrom, Tor Lundstrom και Halldor Helgason άγγιξε τα όρια του παρά το ότι είναι ένας πολύ καλός

Snowboarder. Η ομάδα, αφού έφτασε στο νησί Hokkaido, έκαναν πεζοπορία στα βουνά για να απολαύσουν το snowboard σε φρέσκο χιόνι. Το πρόγραμμα περιλάμβανε επίσης τόσο snow bike όσο και ski doo. Στη συνέχεια οι αθλητές ταξίδεψαν στη στη δυτική ακτή του νησιού για surf στη θάλασσα της Ιαπωνίας.

Για την όλη εμπειρία ο Hamilton δήλωσε: «Το ταξίδι αυτό ήταν ότι καλύτερο για να ξεκινήσω το 2018. Ήταν τόσο ωραία που είχα την ευκαιρία να περάσω χρόνο με κορυφαίους αθλητές και να εξελίξω τις ικανότητες μου στο snowboard. Ήταν ότι έπρεπε πριν την έναρξη της σεζόν».

Με τη σειρά του ο Tor Lundstrom δήλωσε: «Ήταν ένα τρομερό ταξίδι. Οι ικανότητες του Lewis ήταν εντυπωσιακές! Το Monster Energy πάντα έχει τα πιο «cool projects». Ελπίζω να το επαναλάβουμε σύντομα».