Οι Tonus και Paulin έτοιμοι για δράση

Για τους δυο αναβάτες της Monster Energy Yamaha, Arnaud Tonusκαι Gautier Paulin, η περίοδος αναμονής για να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση έφτασε στο τέλος, όμως και οι δυο γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι ο κόσμος και το άθλημα να βρουν τα πόδια τους και να προχωρήσουν θετικά.

Ο Tonus ο οποίος επέστρεψε στην Ελβετία και εργάζεται σκληρά ούτως ώστε να είναι σε φόρμα, νοιώθει έτοιμος και είναι ανοικτός σε ότι χρειαστεί για να ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα του MXGP2020.

«Για μένα», είπε ο Tonus. «Περιμένω το οποιοδήποτε ημερολόγιο να ανακοινωθεί και τότε θα ετοιμαστώ για αυτό. Πρέπει να είμαι έτοιμος για αυτούς τους αγώνες. Δεν έχω πρόβλημα πως θα είναι, θα είμαι έτοιμος. Ευελπιστώ να γίνει σύντομα καθώς βλέπουμε τον κόσμο να αρχίζει σιγά σιγά να κινείται. Είναι δύσκολο για την οικονομία και νομίζω ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση για να αγωνιστούμε. Νομίζω ότι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να έχουμε αγώνες και είμαι ανοικτός σε αυτό. Νομίζω για τις μάρκες, τους χορηγούς, τις ομάδες και γενικά όλους, πρέπει να αγωνιστούμε και είμαι έτοιμος να κάνω ότι χρειαστεί για να αγωνιστώ ξανά».

Μένοντας στην Γαλλία με το μικρό του παιδί και τη σύζυγο του, ο Paulin είναι έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, όμως καταλαβαίνει ότι ίσως χρειαστεί να περιμένουν ακόμα λίγο πριν ξεκινήσουν ξανά οι αγώνες και προετοιμάζεται για το όποιο πρόγραμμα αποφασιστεί. Συνεχίζει να προπονείται και αναμένει ότι θα είναι 100% έτοιμος όταν θα πέσει η μπάρα.

«Είμαι ένας αθλητής», είπε ο Paulin. «Πραγματικά αγαπώ αυτό το άθλημα και το γεγονός ότι πρέπει να είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα είναι δύσκολο καθώς αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη, αφού παρά το ότι γυμναζόμουν και οδηγούσα τη μοτοσυκλέτα, εντούτοις δεν είχα χρόνο να κάνω το άθλημα μου. Το motocrossείναι απαιτητικό οπόταν όταν σταματήσαμε ξεκουράστηκα και ακολούθως ξεκίνησα ξανά τις προπονήσεις ενώ παράλληλα έκανα και πράγματα που δεν είχα κάνει προηγουμένως. Το πρώτο πράγμα που θα πω είναι ότι αυτό είναι η δουλειά μου και περιμένω το οποιοδήποτε ημερολόγιο προγραμματιστεί. Στόχος είναι να κάνω ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και αύριο αν μου ζητηθεί».

Χωρίς αμφιβολία όταν ξεκινήσει ξανά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, οι δυο αναβάτες της Yamaha θα είναι κάτι παραπάνω απο έτοιμοι και ακόμα μια φορά θα αποδώσουν στο 100% ούτως ώστε να βοηθήσουν και αυτοί το άθλημα να συνεχίζει να δείχνει εκπληκτικό.