Ξεκινάει την Κυριακή 19 Ιουλίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα DRIFT By Psaltis Eneos

Την Κυριακή 19 Ιουλίου ανοίγει επιτέλους η αυλαία στο πλέον πολυαναμενόμενο Πακύπριο Πρωτάθλημα Drift By Psaltis Eneos2020.

Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift διοργανώνεται απο το Power Drift Club υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκίνητου και σαν χώρο διεξαγωγής έχει επιλέξει και φέτος την πίστα Achna SpeedWay.

Ξεκινώντας με το πρόγραμμα του αγώνα, η αρχή θα γίνει με την προθέρμανση στις 10:00. Στις 11:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογημένα και στις 13:00 θα υπάρξει ένα μικρό διάλειμμα για να βγούν τα ζευγάρια των ‘battles’. Η κορύφωση του αγώνα είναι στις 14:00 με τα διπλά βαθμολογημένα με την ολοκλήρωση του αγώνα και την στέψη των νικητών στις κατηγορίες Pro και Semi Pro να είναι προγραμματισμένη στις 18:00.  Ο αγώνας θα προβάλλεται ζωντανά απο το Ρ.Ι.Κ.

Στις συμμετοχές αναμένεται να έχουμε την παρουσία όλων των πρωτοκλασάτων οδηγών, με τη δίψα για αγωνιστική δράση να είναι μεγάλη. Η πλειοψηφία των οδηγών εκμεταλλέυτηκε το μεγάλο κενό της διακοπής λόγω Κορονοϊού, αναβαθμίζοντας τα αγωνιστικά τους με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στο ξεκίνημα της χρονιάς.  Τις πιο μεγάλες αναβαθμίσεις έκαναν ο περσινός πρωταθλητής Γιώργος Χριστοφόρου «Έλα Κόκο» και Πάμπος Χαραλάμπους, οι οποίο θα τρέξουν με ένα καινούργιο αγωνιστικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αναμένουμε να έχουμε όπως και την περσινή χρονιά άρωμα απο το King Of Europe αφού οι κριτές παραμένουν οι ίδιοι. Σχεδιαστικά θα ακολουθηθεί το Ευρωπαϊκο στύλ με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες, τρελλές και απαιτικές στροφές και γκάζι στο τέρμα. Χώρος διεξαγωγής θα είναι η μεγάλη πίστα, η KUMA.

Αγωνιστική δράση λοιπόν την Κυριακή στην Achna Speedway, με τον αγώνα να είναι χωρίς προγνωστικά και με σχεδόν όλους τους διαγωνιζόμενους να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν την νίκη σε Pro και Semi Pro.

Χορηγοί είναι το Canabis Energy Drink, ενώ μέγας χορηγός του αγώνα αλλά και του πρωταθλήματος παραμένει και φέτος η εταιρεία Psaltis και τα λιπαντικά Eneos.