Νέα αναπροσαρμογή στο ημερολόγιο του ERC

Νέα αναπροσαρμογή έγινε στο ημερολόγιο του ERC καθώς το Rally Liepāja  αναβάλλετε για αργότερα στη φετινή σεζόν μετά που η κυβέρνηση της Λετονίας επέβαλε περιορισμούς λόγω της πανδημίας COVID-19.

Ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τι τριήμερο 29-31 Μαΐου πήρε νέα ημερομηνία μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ του promoter RA Events, του ERC promoter Eurosport Events, της FIA και όλων των σχετικών αρχών. Αν και πρόθεση είναι να ανακοινωθεί εναλλακτική ημερομηνία το συντομότερο δυνατό, εντούτοις η προσωπική ασφάλεια όλων παραμένει απόλυτη προτεραιότητα ούτως ώστε να μην τεθεί κανένας σε κίνδυνο.

Και ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για υλοποίηση και των οκτώ προγραμματισμένων αγώνων του 2020, οι σκέψεις ολόκληρης της οικογένειας του ERC είναι με εκείνους τους ανθρώπους των οποίων αγαπημένα τους άτομα έχουν περάσει ή έχουν αρρωστήσει ως αποτέλεσμα του COVID-19. Πολλές θέσεις εργασίας έχουν χαθεί και οι άνθρωποι βρίσκονται σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, οπότε είναι ζωτικής σημασίας να ακολουθούνται όλες οι συμβουλές, και οι άνθρωποι να παραμένουν σπίτι και ασφαλείς.

Η φετινή σεζόν του ERC πλέον είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει με το 77o Rally Poland το τριήμερο 26-28 Ιουνίου.