Η Aston Martin Red Bull Racing σε road trip στην Ολλανδία

Και ενώ το ημερολόγιο της F1 είναι σε αναμονή, οι οπαδοί και ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να μπει στην ατμόσφαιρα του αγώνα που θα γινόταν στην πίστα Zandvoort Circuit με αυτό το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από την Red Bull.

Το επερχόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαγόταν για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια αγώνας F1 στην Ολλανδία και ο MaxVerstappen θα αγωνιζόταν για πρώτη φορά στη χώρα του. Παρά το γεγονός ότι ο αγώνας ανεβλήθη λόγω της πανδημίας Covid-19, εντούτοις ο Verstappen και ο ομοσταυλός του Alex Albon πρόλαβαν και οδήγησαν στους δρόμους και την επαρχία της Ολλανδίας με τις δυο Red Bull Racing RB7 και RB8.

Max Verstappen and Alexander Albon perform during The Dutch Road Trip in Rotterdam, Netherlands on January 25, 2020

Μεταξύ άλλων το road trip περιλάμβανε οδήγηση διαμέσου των κοντέινερ στις αποβάθρες του λιμανιού στο Ρότερνταμ ενώ αναπτύχθηκαν ψηλές ταχύτητες διαμέσου εμβληματικών Ολλανδικών τοποθεσιών. Πέρασαν από τους ανεμόμυλους στην επαρχία, από τα γεμάτα λουλούδια θερμοκήπια και τα λιθόστρωτα δρομάκια της Χάγης.

Στο βίντεο συμμετέχει επίσης και ο πρωταθλητής MXGP 2018 Jeffrey Herlings. Το road trip ολοκληρώθηκε στην πίστα Zandvoortόπου οι οδηγοί της F1 πήραν μια γεύση από τον Ολλανδικό αγώνα. Η κινηματογράφηση ολοκληρώθηκε πριν επιβληθούν οι περιορισμοί και ήταν μια υπερπαραγωγή καθώς χρησιμοποιήθηκαν αυτοκίνητα με ενσωματωμένες κάμερες, πολλά drones, κάμερες στα κράνη, ενώ χρειάστηκε να κλείσουν και δημόσιοι δρόμοι.

Max Verstappen, Alexander Albon and Jeffrey Herlings perform during The Dutch Road Trip at Scheveningen beach in The Hague, Netherlands on January 27, 2020

Σε δηλώσεις του ο Verstappen είπε: «Αφού δε μπορούμε να οδηγήσουμε τότε είναι καλό που μπορούμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό στους οπαδούς. Είναι πολύ ωραίο που μπορέσαμε να δείξουμε σε όλους ένα κομμάτι της Ολλανδίας με αυτό το roadtrip. Υπο φυσιολογικές συνθήκες βλέπεις αυτοκίνητα της F1 στις πίστες, όμως κάναμε τρελά πράγματα στο χιόνι και στην παραλία».

Με την προοπτική ότι η φετινή σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει ξανά ο Ολλανδός πρόσθεσε, «Φυσικά, ανυπομονούμε πολύ να αγωνιστούμε ξανά μόλις όλα είναι ασφαλές. Όλοι ανυπομονούμε να τρέξουμε στην Ολλανδία και ελπίζω ότι αυτό θα γίνει αργότερα στη χρονιά ή όποτε τελοσπάντων είναι αυτό δυνατό».

Max Verstappen and Alexander Albon perform during The Dutch Road Trip in Naaldwijk, Netherlands

Από την πλευρά του ο Albon ανέφερε: «Κάναμε τα γυρίσματα τον Ιανουάριο και ήταν πολύ ωραία. Νομίζω ότι το βίντεο βγήκε πολύ καλό και ελπίζω όλοι να το απολαύσουν. Ελπίζω όταν ξεκινήσει η σεζόν οι οπαδοί να είναι έτοιμοι όπως είμαστε και εμείς».