Η γκάμα της Jeep φιλοξενεί την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της Juventus

Οι πρωταθλήτριες της ομάδας Juventus Women έκαναν ένα ωραίο διάλλειμα από το πολυάσχολο προπονητικό τους πρόγραμμα για να γνωρίσουν από κοντά τη γκάμα των αυτοκινήτων της Jeep στην πίστα Balocco Proving Ground της FCA. Ήταν πράγματι μια γεμάτη περιπέτεια οδήγησης εντός και εκτός δρόμου για την ομάδα Juventus Women, η οποία δοκίμασε τα Jeep Renegade, Compass, Cherokee, Wrangler και το Grand Cherokee, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρών εκδόσεων Trackhawk και SRT.

Η προπονήτρια Rita Guarino και η ομάδα οδήγησαν τόσο σε άσφαλτο όσο και σε μια ειδικά σχεδιασμένη πίστα εκτός δρόμου τα αυτοκίνητα της Jeep ανακαλύπτοντας από πρώτο χέρι τις ικανότητες των μοντέλων της εταιρείας.

Η Jeep εκτιμάται ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό με μια αυξανόμενη πελατειακή βάση που υπερβαίνει σήμερα το 20% όλων των αγοραστών. Ακόμη πιο σημαντικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται σε ορισμένες χώρες όπως η Γαλλία, όπου οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν το 30% των πελατών. Συγκεκριμένα, το Jeep Renegade και το Compass είναι τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη ζήτηση των γυναικών πελατών σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για μια περαιτέρω επίδειξη για το πώς οι αξίες της μάρκας είναι σε θέση να κερδίσουν την εκτίμηση των γυναικών που βλέπουν το Jeep SUV τους ως επέκταση της προσωπικότητάς τους και της μοναδικότητάς τους.

Ένα SUV Jeep είναι επίσης ένας σύντροφος ταξιδιού για κάθε περιπέτεια που θέλουν να απολαύσουν σε κάθε οδόστρωμα και μάλιστα με τη μέγιστη ασφάλεια. Δεν είναι τυχαίο ότι το θρυλικό Wrangler θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν του «Donnavventura». Το μοντέλο, που πρόσφατα έκανε την εμφάνιση του και στον τόπο μας, θα εμφανίζεται στο γνωστό ιταλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα με επίκεντρο τις γυναίκες και την περιπέτεια.
Παράλληλα, η Jeep ανέκαθεν είχε μια ισχυρή σχέση με τον κόσμο του αθλητισμού. Αυτό μεταφράστηκε στην επιτυχημένη συνεργασία με τη Juventus που μετρά τώρα οκτώ σεζόν αλλά και επτά διαδοχικούς τίτλους για την ομάδα ανδρών της Juventus με το λογότυπο Jeep στη φανέλα τους. Επίσης, τα τέσσερα τρόπαια που κέρδισαν οι Juventus Women σε μόλις δύο χρόνια προσθέτουν περεταίρω αξία σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Jeep έχει επίσης κοινές αξίες με τον κόσμο του surfing και από το 2015 έχει μια παγκόσμια συνεργασία με το πρωτάθλημα World Surf League, που καθιέρωσε το εμπορικό σήμα ως τον πρώτο αποκλειστικό συνεργάτη αυτοκινήτων του WSL Championship Tour. Επιπλέον, η Jeep έχει συνεργαστεί πρόσφατα με το Wanderlust 108, το Mindful Triathlon που είναι αφιερωμένο στον κόσμο της γυμναστικής και της ευεξίας.