Επιτέλους αγωνιστική δράση, πάντα με μέτρα προστασίας

Αγωνιστική δράση και πάλι. Σιγά σιγά επιστρέφουμε σε ρυθμούς αγώνων και στο χώμα, καθώς προηγήθηκε ο πρώτος αγώνας Time Attack στις 14 Ιουνίου.

Ο Ιούλιος αναμένετε να είναι θερμός, τόσο από αγωνιστικής πλευράς όσο και θερμοκρασιών. Αυτό ουδόλως ενοχλεί τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς από τον Μάρτιο όταν και διακόπηκαν τα πρωταθλήματα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου λόγω COVID-19 είναι η αλήθεια όλοι ανυπομονούν για αγωνιστική δράση, αγωνιστικούς ήχους, σκόνη και γενικότερα ότι άλλο έχει σχέση με αγώνες στο χώμα.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα έχει ανακοινωθεί και οι κανονισμοί του LAC Rally Sprint στις 5 Ιουλίου, με διοργανωτή τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου γεγονός που σηματοδοτεί εκτός απροόπτου την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος αγώνων ταχύτητας, με το συγκεκριμένο να είναι ο τρίτος φετινός.

Εκτός από τον αγώνα ταχύτητας, τον Ιούλιο είναι προγραμματισμένος και ο δεύτερος φετινός αγώνας Ράλι ο οποίος θα διεξαχθεί το διήμερο 18-19 με διοργανωτή το Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας.

Για την ομαλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση και κατ΄επέκταση στους αγώνες, η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου εξέδωσε Υγειονομικό Πρωτόκολλο Μηχανοκίνητων Αθλημάτων το οποίο όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να διαβάσουν και να τηρήσουν πιστά, ούτως ώστε να αποφευχθεί τυχών νέο κύμα κορονοϊού το οποίο ίσως επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα για το άθλημα.   

Health protocol 2020

Sporting Calendar 2020