Εκπαιδευτικό – Ενημερωτικό Κογκρέσο της Castrol στην Κύπρο

Η εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ διοργάνωσε πρόσφατα το 2ο Κογκρέσο του δικτύου Castrol Service στην Κύπρο. Το Κογκρέσο ήταν μονοήμερο και φιλοξενήθηκε στις Πλάτρες, στο ξενοδοχείο Forrest Park. Επρόκειτο για ένα ενημερωτικό και εκπαιδευτικό κογκρέσο, αποκλειστικά για επαγγελματίες. Έλαβαν μέρος τα 26 συνεργεία του δικτύου Castrol Service στην Κύπρο, αλλά και 15 συνεργεία που βρίσκονται στη διαδικασία ένταξης στο δίκτυο.
Βασικός ομιλητής ήταν ο κ. Ανδρέας Κουτσοχιώνης από την B.P. Ελληνική Α.Ε., ο οποίος είναι Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων για τη Νότια Ευρώπη. Ο κ. Κουτσοχιώνης μετέφερε στους επαγγελματίες τις τελευταίες εξελίξεις του τομέα των λιπαντικών. Έγινε ενημέρωση για τα νέα δεδομένα όσον αφορά στην τεχνολογία λιπαντικών για την επόμενη 5ετια, τις νέες προδιαγραφές που τίθενται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις νέες απαιτήσεις που προκύπτουν για μηχανέλαια και λιπαντικά.
Εκ μέρους της B.P. Ελληνική Α.Ε. παρών ήταν επίσης ο κ. Φάνης Μαυρουδής, Country Manager της Castrol για την Κύπρο.

Τη σήμανση Castrol Service φέρουν προσεκτικά επιλεγμένα συνεργεία τα οποία παρέχουν ένα ιδιαιτέρως επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών σε ιδιώτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές. Το δίκτυο Castrol Service έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σίγουρες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις συντήρησης.

«Η εκπαίδευση των επαγγελματιών που ανήκουν στο δίκτυο Castrol Service αποτελεί προτεραιότητα για την B.P. Ελληνική Α.Ε. και την εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, καθώς πολλές φορές η σωστή επιλογή λιπαντικού ξεκινάει από την εισήγηση που θα δώσει ο επαγγελματίας που θα μας προτείνει ένα λιπαντικό» εξηγεί ο Brand Manager της Castrol στην Κύπρο κ. Νικόλας Τοφαρίδης, υπογραμμίζοντας πως «η επιλογή λιπαντικού που πληροί τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του αυτοκινήτου, παίζει καθοριστικό ρόλο στη μακροζωία του κινητήρα».

H Castrol είναι η κορυφαία εταιρεία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας καθώς και συναφών υπηρεσιών για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυτιλία, τις αερομεταφορές, την εξόρυξη πετρελαίου και άλλους βιομηχανικούς και παραγωγικούς κλάδους σε όλο τον κόσμο.

H Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ είναι ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των προηγμένων λιπαντικών Castrol στην Κύπρο και υπεύθυνη για τη ανάπτυξη του δικτύου Castrol Service.