Απονομές Ο.Φ.Α 2019: Η επιβράβευση των πρωταγωνιστών

Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κέντρο Ευκάλυπτοι στο Δάλι, βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του Ο.Φ.Α της σεζόν 2019. Σε μια κατάμεστη αίθουσα, το παρόν τους έδωσαν φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αθλητές και εκπρόσωποι από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας.

Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Α κ. Κωνσταντίνος Τελεβάντος

Την όλη βραδιά ομόρφυναν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι οδηγοί του Ο.Φ.Α οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά χρόνια και τις δικές τους μάχες στις ειδικές όταν αυτοί αγωνίζονταν.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Ανδρέας Τσουλόφτας

Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν ο Γλαύκος Μιχαηλίδης και η Άντρεα Παναγή. Όλα ξεκίνησαν με ομιλία του προέδρου του Ο.Φ.Α κ. Κωνσταντίνου Τελεβάντου ενώ ακολούθησε ομιλία από τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Ανδρέα Τσουλόφτα.
Μετά το πέρας των ομιλιών η βραδιά συνεχίστηκε με την απονομή των καλύτερων αθλητών του Ο.Φ.Α την περσινή χρονιά, ενώ πέραν από τις απονομές δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους που είναι δίπλα στον Ο.Φ.Α και γενικότερα στο άθλημα.

Οι πρωταθλητές Ράλι 2019 Πέτρος Παντελή/Κύπρος Χριστοδούλου μαζί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ.Ανδρέα Τσουλόφτα

Οι αθλητές του Ο.Φ.Α κέρδισαν τις περισσότερες διακρίσεις της περσινής αγωνιστικής περιόδου και αναμφίβολα αυτή που ξεχώρισε περισσότερο από τις υπόλοιπες ψες, ήταν η απονομή στους πρωταθλητές ράλι Πέτρο Παντελή και Κύπρο Χριστοδούλου, ενώ μεταξύ άλλων βραβεύτηκαν οι πρωταθλητές 2WD Κωνσταντίνος Τελεβάντος/Τάκης Σταύρου, οι πρωταθλητές RCS2, Γιώργος Νέστωρος/Γιάννος Καλλής και ο πρωταθλητής συνοδηγός του εσωτερικού πρωταθληματος Ο.Φ.Α Παναγιώτης Κυριάκου.

Παράλληλα με τις απονομές έγινε και η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, με την εκδήλωση να συνοδεύετε με φαγητό. Με το πέρας των απονομών η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κλήρωση διάφορων δώρων. Μεγάλος τυχερός ήταν ο Πέτρος Πέτρου ο οποίος κέρδισε από το φλουρί της βασιλοπιτας μια συμμετοχή σε αγώνα Trial του Ο.Φ.Α και μια συμμετοχή σε αγώνα ταχύτητας.

Οι πρωταθλητές RCS2 Γιώργος Νέστωρος/Γιάννος Καλλής

Η αγωνιστική σεζόν 2020 έχει ήδη ξεκινήσει με τον πρώτο αγώνα ταχύτητας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος. Αυτό που όλοι πλέον περιμένουν με αγωνία είναι ο εναρκτήριος αγώνας ράλι, ο οποίος είναι το διήμερο 15-16 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, με διοργανωτή το Σωματείο Αυτοκινήτου Αμμοχώστου.