Απονομές Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού: Επιβράβευση των διακριθέντων 2019

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου σε μια όμορφη τελετή στην ταβέρνα Μεζεδοπαγίδα, η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού έκανε τις απονομές στους οδηγούς και συνοδηγούς της που διακρίθηκαν στο εσωτερικό πρωτάθλημα της Λέσχης κατά το 2019.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Ανδρέας Τσουλόφτας, καθώς και οι εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακας, Πάμπος Λαός και Κυριάκος Δαμιανού καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Σωματείου Αγωνιστικού Αυτοκινήτου Αμμοχώστου Τάσος Παναγή. Επίσης δε θα μπορούσε να λείψει ο χορηγός των πρωταθλημάτων ράλι, η εταιρία ΨΑΛΤΗΣ Ανταλλακτικά και τα λιπαντικά ENEOS, όπου την εκπροσώπησε ο κ. Νικόλας Ψάλτης.

Το τελετουργικό ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Λέσχης Αυτοκινήτου Λεμεσού κ. Ανδρέα Αυγουστή και ακολούθησε ομιλία του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου κ. Ανδρέα Τσουλόφτα.

 

Ακολούθως ξεκίνησαν οι απονομές όπου ξεχώρισε μεταξύ άλλων η απονομή στον Σταύρο Αντωνίου σαν πρώτο γενικής στους αγώνες ράλι, με τον αντίστοιχο τίτλο στους συνοδηγούς να απονείμετε στον Ανδρέα Αυγουστή.

Στους αγώνες ταχύτητας πρωτεύσαν ήταν ο ταλαντούχος Γιώργος Πολυκάρπου, στο Trial πρώτος ήταν ο Γιώργος Αγαθοκλέους και συνοδηγός ο Τρύφων Ιορδάνοφ και στις αναβάσεις ο οδηγός που πρώτευσε ήταν ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Με το πέρας των απονομών ακολούθησε φαγοπότι και διασκέδαση συνοδεία του μουσικού σχήματος της Μεζεδοπαγίδας.

Δείτε αναλυτικά όλους τους βραβευθέντες της Λέσχης Λεμεσού για τη σεζόν 2019 και φωτογραφίες από την απονομή.