Ανανεωμένες βαθμολογίες Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross 2019/20

Νέα, ενδιαφέρον δεδομένα δημιουργήθηκαν μετά και την παρέλευση του τέταρτου αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross. Στην κατηγορία ΜΧ1, η υπόθεση τίτλος πήρε νέα τροπή μετά τη νίκη του Χρύσανθου Γεωργίου. Ο Χρίστος Τσαγγαράς εξακολουθεί να προηγείται στη βαθμολογία, όμως οι Χρύσανθος Γεωργίου και Μιχάλης Πάμπουκκας πλησίασαν στους 8 και 10 βαθμούς αντίστοιχα και ο επόμενος αγώνας στην Μακούντα είναι πολύ σημαντικός και για τους τρείς.

Στην κατηγορία ΜΧ2 το τοπίο ξεκαθαρίζει μετά και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του Άριστου Γεωργίου, ενώ στην κατηγορία ΜΧΟΡΕΝ με τη νίκη που πέτυχε ο Παντελής Αντωνίου έδωσε νέο ενδιαφέρων καθώς η διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αριστόδημο Έλληνα μειώθηκε στους 6 βαθμούς.

Ο δεύτερος αναβάτης που μετρά το απόλυτο μέχρι στιγής στο φετινό πρωτάθλημα είναι ο Μαρίνος Τσαγγαράς στην κατηγορία MX3 OVER, ο οποίος παράλληλα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Στην κατηγορία ΜΧ65 ο Χριστόφορος Κάριος είναι πρωτοπόρος, όμως η διαφορά του από τον δεύτερο Χρίστο Κλεόπα είναι στους 6 βαθμούς και σε αυτή την περίπτωση όλα είναι ανοικτά.

Τέλος, στην κατηγορία MXOPEN FREE ο Mustafa Sitki Dersey έχει ένα προβάδισμα 36 βαθμών και έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του 4ου αγώνα και τις βαθμολογίες όπως αυτές διαμορφώθηκαν μετά τον αγώνα της Ποταμιάς.