«Έφυγε» ο Ανδρέας Ερωτοκρίτου

Δυστυχώς ο μηχανοκίνητος αθλητισμός της Κύπρου έχασε ακόμα ένα δικό του άνθρωπο. Ο Ανδρέας Ερωτοκτρίτου δεν είναι πλέων μαζί μας καθώς μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο «έφυγε» χθες 20/11/2019 για τη γειτονιά των αγγέλων. Ο ίδιος, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και το γνωστό χαμόγελο του ήταν πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη του ακόμα και τις δύσκολες μέρες που περνούσε.

Όντας λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με συμμετοχές σε αγώνες ράλι, ποτέ δε σταμάτησε να κάνει αυτό που αγαπά. Ακόμα και όταν διεγνώσθη με την επάρατη νόσο δεν έχανε ευκαιρία να παρευρεθεί σαν θεατής αλλά και σαν αγωνιζόμενος σε ένα άθλημα που τα έδωσε όλα και ήταν από τους λίγους που ήταν παράδειγμα για μίμηση τόσο στους αγώνες όσο και έξω απο αυτούς

Το καφεοδείο Προθέρμανση που διατηρούσε φιλοξενούσε τον Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου, όπου οι αθλητές και μέλη του πήγαιναν κάθε Τρίτη για την καθιερωμένη τους συνάντηση.
Η κηδεία του αγαπημένου μας Αντρέα Ερωτοκρίτου θα τελεστεί την Παρασκευή 22.11.19 στην Εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ Αυτοστέγασης Λατσιών η ώρα 2:30μ.μ.
Η οικογένεια θα δεχθεί συλλυπητήρια 1:30-2:30μ.μ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Λατσιών.
Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές στον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδία με καρκίνο «Ένα Όνειρο μια Ευχή» και για τα άπορα παιδιά της ενορίας.