Τα οχήματα από την Segway Powersports έρχονται στην Κύπρο

Η εταιρία J.L. Motorace, ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς μοτοσυκλετών, εξαρτημάτων και εξοπλισμού για τον αναβάτη κατέληξε σε συμφωνία αποκλειστικής διανομής των οχημάτων της Seqway Powersports στην Κύπρο.

Η ολοκαίνουρια σειρά οχημάτων της Seqway Powersports περιλαμβάνει το Snarler 570 και Snarler 1000 ATV, Fugleman 570 & 1000 Utility UTV και το επιβλητικό Villain 1000 Sport UTV.

Για όλα τα οχήματα η Seqway, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει μια εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα όπου ο χρήστης θα μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν το όχημα του.

«Πρόκειται για έναν συνδυασμό τεχνολογίας αιχμής και σχεδιασμού του οχήματος σε προσιτή τιμή, τον οποίο είμαστε σίγουροι πως το κυπριακό κοινό θα εκτιμήσει περισσότερο από την οποιαδήποτε άλλη επιλογή στην αγορά» σημείωσε ο κύριος Ιάκωβος Λάμπρου, ο ιδρυτής της εταιρίας J.L.Motorace.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συνεργασία μας με την εταιρία J.L. Motorace για την Κυπριακή αγορά. Εξετάζοντας όλες τις επιλογές που είχαμε μπροστά μας, καταλήξαμε ότι η Motorace είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να μας εκπροσωπήσει. Με την εμπειρία και την επαγγελματική προσέγγιση τους είμαστε βέβαιοι ότι αυτή είναι η αρχή μιας αμοιβαίας σχέσης» δημοσίευσε η Segway στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης.

Η J.L Motorace Ltd είναι εκπρόσωπος πληθώρας παγκοσμίων κορυφαίων εμπορικών σημάτων και έχει μεγάλη εμπειρία στην εξυπηρέτηση πελατών. Η αποστολή της εταιρίας είναι να παρέχει την καλύτερη εμπειρία στην Κυπριακή αγορά εκπροσωπώντας επάξια όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύει.