Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2023: Έκαναν το 2 στα 2 Σέργιος Γρηγορίου και Γιάννος Μιχαήλ

Εκπληκτική εξέλιξη είχε ο δεύτερος αγώνας του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης στον οποίο συμμετείχαν 38 οδηγοί, αριθμός ρεκόρ μέχρι στιγμής στην φετινή χρονιά.

Ο δεύτερος αγώνας ήταν μονοήμερος και διεξήχθη την Κυριακή 30 Απριλίου. Διοργανωτής ήταν το Power Drift Club, με την δεύτερη αγωνιστική συνάντηση να τελεί υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η επιστροφή στο πρωτάθλημα του Δώρου Φραντζέσκου, του Ανδρέα Παππούτα, του Πάμπου Χαραλάμπους με νέο αγωνιστικό και του Γιώργου Χριστοφόρου, ο οποίος δοκίμασε το αναβαθμισμένο M1 πριν ακολουθήσει το Drift Kings όπως επίσης και αυτή του Άντρου Αντωνίου, προϊδέαζαν για μεγάλες μάχες, γεγονός που επαληθεύτηκε στον αγώνα με τον κόσμο να ακούει το κάλεσμα των διοργανωτών και να γεμίζει ασφυκτικά και τις δυο κερκίδες.

Ο περσινός πρωταθλητής Σέργιος Γρηγορίου, απέναντι σε σκληρό ανταγωνισμό κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του στην κατηγορία PRO, κάτι που έκανε επίσης και ο Γιάννος Μιχαήλ στην κατηγορία SEMI PRO.

Η δράση άρχισε το πρωί μετά την πρώτη ενημέρωση των κριτών του αγώνα, με ελεύθερα δοκιμαστικά των δυο κατηγοριών.

Ακολούθησαν τα βαθμολογημένα περάσματα της κατηγορίας SEMIPRO εκεί όπου ο Ηλίας Γρύλλης έδειξε τις προθέσεις του για τον αγώνα αφού από την πρώτη προσπάθεια πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία που ήταν 80.75 βαθμοί με ταχύτητα εισόδου 103 km.

Ο Σάββας Σπύρου βελτίωσε την οδήγηση του στην δεύτερη του προσπάθεια και σημείωσε την δεύτερη ψηλότερη βαθμολογία που ήταν 75.25 με ταχύτητα εισόδου 101 km.

Την τρίτη καλύτερη βαθμολογία έγραψε ο Γιάννος Μιχαήλ επίσης στην δεύτερη του προσπάθεια, η οποία ήταν 73.5 βαθμοί με ταχύτητα εισόδου 102 km.

Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Χρίστος Πέτρου, Σάββας Ιωάννου και Αντώνης Νικολάου, με τους Χρίστο Κούτα, Κυριάκο Αριστείδου, Μάριο Φιλίππου και Δήμο Σαββίδη να τερματίζουν στην 7η, 8η, 9η και 10η θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία PRO έγιναν εκπληκτικά περάσματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο στις κερκίδες. Μετά από πολύ καλή προσπάθεια ο Σίμος Τίκκης ήταν αυτός που έστρεψε τα φώτα πάνω του πετυχαίνοντας στην δεύτερη του προσπάθεια την καλύτερη βαθμολογία που ήταν 91.5 βαθμοί, με ταχύτητα εισόδου τα 113 km.

Ο Γιώργος Χριστοφόρου (ΕΛΑ ΚΟΚΟ) έδειξε πολύ δυνατός όπως πάντα άλλωστε και ήταν αυτός που είχε την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία που ήταν 91 βαθμοί με ταχύτητα εισόδου 113 km.

Όταν είναι στην μέρα του μπορεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου άρχισε τον αγώνα ορεξάτος και πλασαρίστηκε τρίτος στα μονά με 88.5 βαθμούς και ταχύτητα εισόδου 111 km στην δεύτερη του προσπάθεια.

Ακόμα ένα οδηγός που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους ήταν ο Πάμπος Νικολάου, ο οποίος ήταν τέταρτος, με τον περσινό πρωταθλητή και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σέργιο Γρηγορίου να ολοκληρώνει πέμπτος.

Ο Κυριάκος Μάριου (Τσόδας) έμεινε έκτος, έβδομος ο David David, στην όγδοη θέση ολοκλήρωσε ο Νικόλας Νικόλα (Πατάκ), στην ένατη ο Δημητράκης Χριστοφή (Τακαμούρα) και την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Κώστας Κωνσταντίνου (Σπαρσής).

Με το πέρας τον μονών βαθμολογημένων άρχισε η διαδικασία των διπλών βαθμολογημένων αρχικά με την κατηγορία SEMI PRO.

Η μονομαχία του Κυριάκου Αριστείδου με αντίπαλο τον Μάριο Φιλίππου ανέδειξε νικητή τον πρώτο, ο οποίος επιβλήθηκε και στις δυο μάχες με 10-0 και 8-2.

Στην δεύτερη μονομαχία ο Χρίστος Κούτα αντιμετώπισε τον Δήμο Σαββίδη. Το 9-1 στο πρώτο twin του έδινε σαφές προβάδισμα και με το 5-5 στην επανάληψη πέρασε στην επόμενη φάση.

Στην οκτάδα η μάχη μεταξύ του Ηλία Γρύλλη και του Κυριάκου Αριστείδου είχε φαβορί και άκουε στο όνομα Γρύλλης. Όλα αυτά στα χαρτιά όμως, αφού παρόλο που ο Γρύλλης προηγήθηκε με 6.5-3.5, εντούτοις στην δεύτερη μάχη αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και η αποχώρηση του έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στον Αριστείδου.

 

Ο Χρήστος Πέτρου αντιμετώπισε τον Σάββα Ιωάννου. Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του μετά το τέλος της πρώτης μάχης αφού προηγήθηκε με 7-3 και σφράγισε την πρόκριση στους 4 με ισοπαλία 5-5 στην δεύτερη.

Το twin μεταξύ του Σάββα Σπύρου και του Χρήστου Κούτα ανέδειξε νικητή τον πρώτο καθώς πέρασε με 10-0 και 10-0.

Πολύ κλειστή ήταν η μονομαχία μεταξύ του Αντώνη Νικολάου και του Γιάννου Μιχαήλ αφού και οι δυο τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Ο Μιχαήλ αρχικά προηγήθηκε με 6-4 και με ισοπαλία 5-5 στην δεύτερη μάχη πέρασε στην τετράδα.

Στους 4 ο Κυριάκος Αριστείδου αντιμετώπισε τον Χρήστο Πέτρου. Ο τελευταίος κέρδισε την πρώτη μάχη με 7-3 όμως στην επανάληψη ο Αριστείδου με ανατροπή (10-0) πέρασε στον τελικό.

Ο Γιάννος Μιχαήλ αντιμετώπισε στον δεύτερο ημιτελικό τον Σάββα Σπύρου. Μετά από ωραία μάχη κέρδισε με 6.5-3.5 και σφράγισε την πρόκριση στον τελικό με το 10-0 στην επανάληψη.

Στον τελικό Μιχαήλ και Αριστείδου τα έδωσαν όλα, ο πρώτος για να διπλασιάσει τις νίκες του και ο δεύτερος για να κερδίσει για πρώτη φορά.

Στην πρώτη μονομαχία ο Μιχαήλ επικράτησε με 7-3 όμως ο Αριστείδου δεν έδειχνε διατεθειμένος να καταθέσει αμαχητί τα όπλα. Κέρδισε στην δεύτερη μονομαχία με 6-4 το οποίο όμως δεν ήταν αρκετό για να ανατρέψει την κατάσταση.

Έτσι, ο Μιχαήλ πήρε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη σεζόν, ενώ ο Αριστείδου με τον ίδιο αντίπαλο σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό έμεινε δεύτερος και πάλι.

Την τελευταία θέση στο βάθρο κατέλαβε ο Σάββας Σπύρου που κέρδισε τον Χρήστο Πέτρου στον μικρό τελικό.

Στην βαθμολογία ο Γιάννος Μιχαήλ εξακολουθεί να προηγείται με 256 βαθμούς. Σταθερός ο Κυριάκος Αριστείδου είναι δεύτερος με 227, τρίτος είναι ο Χρήστος Πέτρου με 206, τέταρτος ο Σάββας Ιωάννου με 185 και πέμπτος ο Αντώνης Νικολάου με 150.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Χρήστος Κούτα με 147, έβδομος είναι ο Σάββας Σπύρου με 130, όγδοος ο Ηλίας Γρύλλης με 90, ένατος ο Μάριος Φιλίππου με 71, 10ος ο Δήμος Σαββίδης με 51 και 11ος ο Παύλος Σαμαράς με 23.

Οι μονομαχίες στην κατηγορία PRO αναμφίβολα ήταν αυτές που μαγνήτισαν τα βλέμματα και καθήλωσαν θεατές αλλά και τηλεθεατές.

ΤΟΡ 32

Ο Αντρέας Νέστωρας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και πέρασε στα twin battles αντιμετωπίζοντας τον Παναγιώτη Νικολάου.

Η πρώτη μάχη ήταν 10-0 υπέρ του Νικολάου, ο οποίος πέρασε στους 16 με ακόμα μία νίκη στην δεύτερη μάχη, αυτή τη φορά με 6-4.

Σαφώς βελτιωμένος αλλά και ανεβασμένος παρουσιάστηκε ο Νικόλας Νικόλα (Πατάκ) στον αγώνα θυμίζοντας το παλιό καλό οδηγό που όλοι είχαμε συνηθίσει.

Αντίπαλος του στους 32 ήταν ο Ανδρέας Παπούτας, ο οποίος μετά από αρκετό καιρό επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Ο Νικόλα προκρίθηκε εύκολα στην επόμενη φάση κερδίζοντας και τις δυο μονομαχίες με 10-0.

Ο Δημητράκης Χριστοφή (Τακαμούρα) έχει στόχους πρωταγωνιστικούς και φέτος και άρχισε την προσπάθεια του με νίκη απέναντι στον Άντρο Αντωνίου, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για να ακολουθήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Drift Kings.

Ο Τακαμούρα ήταν καλύτερος και με το 7.5-2.5 και 8-2 ήταν ο οδηγός που πέρασε στην επόμενη φάση.

Το twin μεταξύ του Νεόφυτου Φικάρδου και του Ευτύχιου Χριστοδούλου ανέδειξε νικητή τον πρώτο, καθώς κέρδισε την πρώτη μάχη με 7.5-2.5 και έχασε στην δεύτερη 4-6.

Ο περσινός πρωταθλητής Σέργιος Γρηγορίου άρχισε την προσπάθεια του στα διπλά με αντίπαλο τον Παναγιώτη Μιχάηλ όπου κατάφερε να επιβληθεί εύκολα και στις δυο μονομαχίες με 9-1 και 10-0.

Ο Χρήστος Λοΐζου αντιμετώπισε τον Γιώργο Τσιελεπή και για πρώτη φορά κέρδισε μάχη στα διπλά της PRO περνώντας στην επόμενη φάση. Ο Λοΐζου επικράτησε με 10-0 και 6-4.

Στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ο Δώρος Φραντζέσκου έδειξε ότι ακόμα είναι ανταγωνιστικός. Στην φάση των 32 αντιμετώπισε τον Βασίλη Χριστοφόρου όπου κέρδισε αρχικά με 6.5-3.5 ενώ νικητής ήταν και στην δεύτερη μάχη με 10-0.

Εύκολα πέρασε ο David David με αντίπαλο τον  Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, καθώς πήρε την πρώτη μάχη με 10-0, με τον Χριστοφόρου στη συνέχεια να αποχωρεί λόγω μηχανικού προβλήματος.

Το εισιτήριο για τους 16 πήρε και ο Κώστας Σπαρσής, αφού ο αντίπαλος του Χριστόφορος Κωνσταντίνου αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο Τσόδας αντιμετώπισε τον Stefan Sorin και το 10-0 της πρώτης μάχης τον έφερε ένα βήμα πριν την πρόκριση την οποία σφράγισε με ισοπαλία 5-5 στην δεύτερη μάχη.

Εύκολο έργο είχε ο Ανδρέας Ανδρέου (WAX) με αντίπαλο τον Αλέκο Χάσικο. Ο Ανδρέου επιβλήθηκε και τις δυο φορές με 9-1 και 10-0 περνώντας στους 16.

Το twin μεταξύ του Πάμπου Χαραλάμπους και Πόλυ Κωνσταντίνου μπορεί να ήθελε φαβορί τον πρώτο, όμως ο Κωνσταντίου είναι οδηγός που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμηθεί, ειδικότερα στο “Parking”.

Ο Χαραλάμπους πήρε αρχικά το προβάδισμα με 6.5-3.5 όμως ένα μηχανικό πρόβλημα έδωσε στον Κωνσταντίνου το 10-0 και μια θέση στους 16.

ΤΟΠ 16

Στο ΤΟΡ 16 ο καιρός έκανε το δικό του παιχνίδι καθώς μια ολιγόλεπτη βροχή ανάγκασε ορισμένα twin battles να διεξαχθούν σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ο Σίμος Τίκκης ήταν φαβορί με αντίπαλο τον Παναγιώτη Νικολάου και το επιβεβαίωσε κερδίζοντας την πρώτη μάχη με 10-0, ενώ στην δεύτερη με το ισόπαλο 5-5 πέρασε στους 8.

Δυνατό διπλό ήταν αυτό ανάμεσα σε Πατάκ και Τακαμούρα. Ο πρώτος ήθελε να δώσει συνέχεια στην ανοδική αγωνιστική του πορεία και ο δεύτερος είχε βλέψεις για ακόμα ένα βάθρο.

Στην πρώτη αναμέτρηση ο Πατάκ ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα 6.5-3.5 και στην δεύτερη μετά το ισόπαλο 5-5 προκρίθηκε στους 8.

Ο Πάμπος Νικολάου αντιμετώπισε τον Νεόφυτο Φικάρδου, σε ένα twin που έγινε σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ο Νικολάου πήρε προβάδισμα 6.5-3.5 και με το 10-0 στο δεύτερο twin battle πέρασε στην επόμενη φάση.

Ο Σέργιος Γρηγορίου τέθηκε αντιμέτωπος με τον μαχητικό Χρήστο Λοΐζου, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ο Γρηγορίου σε μια ενδιαφέρουσα πρώτη μονομαχία πήρε προβάδισμα 6.5-3.5 ενώ στην επανάληψη με ακόμα μια νίκη αυτή τη φορά με 10-0 ήταν αυτός που πήγε στους 8.

ΕΛΑ ΚΟΚΟ και Δώρος Φραντζέσκου τέθηκαν αντιμέτωποι σε ακόμα ένα ωραίο twin. Στην πρώτη μάχη που έγινε επίσης σε βρεγμένο οδόστρωμα και οι δυο βαθμολογήθηκαν με 0 και έτσι όλα θα κρίνονταν  στο δεύτερο διπλό.

Ο ΕΛΑ ΚΟΚΟ ήταν πιο ψύχραιμος και με το 6.5-3.5 πέρασε στην οκτάδα.

Ο David David αντιμετώπισε τον Σπαρσή σε ένα twin που ήταν αμφίρροπο καθώς και οι δυο είχαν την δυνατότητα να προχωρήσουν ψηλά στον αγώνα.

Μετά την πρώτη μάχη τα δεδομένα ήταν υπερ του Σπαρσή αφού προηγήθηκε με 10-0. Στο δεύτερο διπλό ο David προσπάθησε να αντιδράσει και παρόλο που κέρδισε με 4-6 εντούτοις δεν ήταν αρκετό για να προκριθεί και έτσι ο Σπαρσής ήταν αυτός που πήγε στους 8.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η αναμέτρηση μεταξύ του Τσόδα και του WAX. Και οι δυο πάλεψαν επι ίσοις όροις όμως το εισιτήριο για την οκτάδα το πήρε ο Τσόδας που κέρδισε και τις δυο μάχες με 6.5-3.5 και 5.5-4.5.

Δυνατές μάχες έγιναν μεταξύ του Αλέξη Χάρη Γεωργίου και του Πολύ Κωνσταντίνου. Σε μια διαδρομή που αποδίδει πάντα καλά, ο Κωνσταντίνου πάλεψε στα ίσα τον Γεωργίου ο οποίος όμως στις λεπτομέρειες κέρδισε και τις δυο μάχες με 5.5-4.5 περνώντας στην επόμενη φάση.

ΤΟΡ 8

Στην οκτάδα θα ξεκαθάριζαν οι οδηγοί που θα διεκδικούσαν μια θέση στο βάθρο και όλα ήταν τα ενδεχόμενα ήταν πιθανό να συμβούν.

ΕΛΑ ΚΟΚΟ και Σπαρσής ήταν ένα από τα twin battles που καθήλωσαν το κοινό, με τους δύο να έχουν ψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο ΕΛΑ ΚΟΚΟ με σκορ 6-4 και στις δυο μάχες ήταν αυτός που πέρασε στους 4 περιμένοντας τον αντίπαλο του.

Ο Αλέξης Χάρης όσο προχωρούσε έπαιρνε τα πάνω του και αντίπαλος του στους 8 ήταν ο Τσόδας. Πολύ κλειστή η πρώτη μάχη η οποία δεν ανέδειξε νικητή (5-5) και έτσι ο νικητής κρίθηκε στην δεύτερη, με την πλάστιγγα να γένει υπέρ του Τσόδα μετά το 10-0.

Το twin μεταξύ του Σέργιου Γρηγορίου και του Πάμπου Νικολάου ξεκίνησε δυνατά υπέρ του τελευταίου, ο οποίος πήρε προβάδισμα 5.5-4.5, αφήνοντας τον πρωταθλητή με την πλάτη στον τοίχο. Στην επανάληψη όμως, ο Γρηγορίου με το 10-0 ήταν αυτός που πέρασε πανηγυρικά στους 4.

Σίμος Τίκκης και Νικόλας Νικόλα (ΠΑΤΑΚ) συνέθεσαν ακόμα ένα πολύ ωραίο ζευγάρι. Ο Τίκκης που κατά την άποψη μας μετρά αντίστροφα για την πρώτη του νίκη στο θεσμό, επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία με νίκη επι του ΠΑΤΑΚ με 6.5-3.5 και 5.5-4.5, περνώντας στην τετράδα.

ΤΟΡ 4

Ο Τίκκης στον πρώτο ημιτελικό αντιμετώπισε τον Γρηγορίου, σε μια επανάληψη του τελικού στην πρεμιέρα, όμως αυτή τη φορά θα κρινόταν μια θέση στον τελικό.

Ο Τίκκης έβαλε δύσκολα στον πρωταθλητή καθώς κέρδισε την πρώτη μάχη με 5.5-4.5. Στην δεύτερη δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω προβλήματος με το αγωνιστικό και έτσι ο Γρηγορίου με το 10-0 πέρασε στον τελικό.

Ο δεύτερον ημιτελικός ήταν μεταξύ του ΕΛΑ ΚΟΚΟ και του Τσόδα. Η πρώτη μάχη δεν ανέδειξε νικητή (5-5), όμως στην δεύτερη ο ΕΛΑ ΚΟΚΟ με το 10-0 πέρασε στον τελικό.

Φτάνοντας προς το τέλος του αγώνα, αρχικά έγινε ο μικρός τελικός με αντίπαλους τον Κυριάκο Μάριου (Τσόδα) και του Σίμου Τίκκη.

Ο Τίκκης πήρε προβάδισμα 5.5-4.5 στο πρώτο twin, όμως ο Τσόδας με το 10-0 στην δεύτερη μάχη ανέβηκε στο τελευταίο σκαλοπάτι του βάθρου.

Ο τελικός ήταν διαφήμιση του Drift, με δυο από τους καλύτερους οδηγούς στην Κύπρο να τα δίνουν όλα για τη νίκη.

ΕΛΑ ΚΟΚΟ και Σέργιος Γρηγορίου πάλεψαν σκληρά με ένα και μοναδικό στόχο, τη νίκη.

Ο ΕΛΑ ΚΟΚΟ ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα στην πρώτη μονομαχία με 7-3 και ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Ο Γρηγορίου έπρεπε να αντιδράσει και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο καθώς κέρδισε την δεύτερη μάχη με 8-2, ανέτρεψε τα δεδομένα και έκανε το δυο στα δυο στο φετινό πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που τον διατήρησε πρώτο αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από τους υπόλοιπους.

Στην γενική κατάταξη μετά και τον δεύτερο αγώνα ο Σέγριος Γρηγορίου εξακολουθεί να είναι πρώτος έχοντας 253 βαθμούς.

Ο Σίμος Τίκκης είναι δεύτερος με 226, τρίτος βρίσκετε ο Κυριάκος Μάριου με 174, τέταρτος ο Δημητράκης Χριστοφή (Τακαμούρα) με 161, στην πέμπτη θέση είναι ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου με 149, έκτος ο David Daviid με 144, έβδομος ο Πάμπος Νικολάου με 127, όγδοος ο Κώστας Κωνσταντίνου (Σπαρσής) με 126, ένατος ο Νικόλας Νικόλα (ΠΑΤΑΚ) με 126 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει ο Χρήστος Λοΐζου με 124 βαθμούς.

Δηλώσεις νικητών

Κατηγορία PRO – Σέργιος Γρηγορίου

Ο αγώνας εξελίχθηκε πολύ καλά για μένα. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που έφερα. Όταν ξεκίνησε η βροχή φοβήθηκα λίγο γιατί δεν είχα τα κατάλληλα ελαστικά, όμως ευτυχώς κατάφερα να ανταπεξέλθω στις δύσκολες συνθήκες. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγάλο μου χορηγό Michaelas Group, FillnGO, την ομάδα μου, τον προγραμματιστή μου Μιχάλη Αγγελή, τον μηχανικό μου Νίκο Κούτα, το γκαράζ Χριστοφόρου, Nastama Body, τον κόσμο που ήρθε και το power Drift Club.

Ελπίζω τώρα που είμαι στο δρόμο της πρωτιάς να το πετύχω και στον επόμενο αγώνα. Όσον αφορά τον αγώνα με τον ΕΛΑ ΚΟΚΟ, έκλεισα ραντεβού μαζί του από το πρωί για τον τελικό, κάτι που καταφέραμε να πράξουμε και οι δυο. Ευχαριστήθηκα την μεταξύ μας μάχη και νομίζω δίκαια κέρδισα τον αγώνα.

Κατηγορία SEMI PRO – Γιάννος Μιχαήλ

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα καθώς αυτό ήρθε μετά από ωραίες μάχες με δυνατούς αντιπάλους. Το αυτοκίνητο δούλεψε πολύ καλά και εδώ θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου. Συνεχίζω με την ίδια θέληση ούτως ώστε να φτάσω στο ζητούμενο.

Σε επισήμανση ότι εκτός από σταθερός οδηγός παράλληλα βελτιώνετε, ο Μιχαήλ ανέφερε: Μετά από κάθε αγώνα κάνω προπόνηση ούτως ώστε να μπορώ να βελτιώνομαι στον καλύτερο δυνατό βαθμό.