Πέντε μοντέλα της Jeep® στην κορυφή των γερμανικών βραβείων OFF ROAD

Εντυπωσιακή η παρουσία της Jeep στα OFF ROAD Magazine Awards 2021 με πέντε μοντέλα της μάρκας να κατακτούν επτά συνολικά διακρίσεις. Οι αναγνώστες του εξειδικευμένου σε οχήματα 4×4 και SUV Γερμανικού περιοδικού, επέλεξαν τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα σε 13 κατηγορίες που συμμετείχαν συνολικά 251 μοντέλα.

Το Jeep Renegade ανακηρύχθηκε καλύτερο “Compact SUV” για 7η συνεχόμενη χρονιά. Συνολικά το δημοφιλές μοντέλο κατέκτησε το 12,7% των ψήφων, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η πρώτη απόπειρα της μάρκας σε αυτή την κατηγορία κατακτά σε σταθερή βάση τη διάκριση από την πρώτη χρονιά παρουσίασης της στην αγορά. Ο αυθεντικός Jeep σχεδιασμός, αλλά και η προσθήκη της πρωτοποριακής Plug-in Hybrid τεχνολογίας 4xe εκτιμήθηκαν ιδιαίτερα από του αναγνώστες του OFF ROAD.

Στην ίδια κατηγορία με το Renegade, το νέο Jeep Compass, κατέκτησε την 3η θέση με το 9,5% των ψήφων, με τους αναγνώστες να εκτιμούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα που φέρνει το μοντέλο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό όπου η υψηλή τεχνολογία συνδυάζεται με την κορυφαία ποιότητα και το ξεχωριστό στιλ.

Διακρίσεις κέρδισε και το πλέον θρυλικό μοντέλο της μάρκας, το Wrangler, με τους αναγνώστες να το στηρίζουν στην κατηγορία “Off-Roader” (27,6% των ψήφων), αλλά και στην κατηγορία “Alternative Drives”, όπου η πρόσφατη παρουσίαση της έκδοσης 4xe δημιούργησε το πλέον ισχυρό, αποδοτικό, φιλικό προς το περιβάλλον, αλλά και ικανό για εκτός δρόμου διαδρομές Wrangler στην ιστορία του μοντέλου.

Το Jeep Grand Cherokee με την υπάρχουσα γενιά του ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο “Luxury Off-Road” όχημα εισαγωγής, ενώ η νέα του γενιά που αναμένεται και στην Ευρωπαϊκή αγορά βρέθηκε στη 2η θέση της κατηγορίας “Newcomer”.

Η ανακήρυξη του νικητή στην κατηγορία “Pick-up” εξελίχθηκε σε θρίλερ, με το Jeep Gladiator τελικά να καταλαμβάνει τη 2η θέση με μόλις 0,5% διαφορά από το νικητή.

Τα βραβεία του OFF ROAD ξεκίνησαν την πορεία τους το 1982, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες του Γερμανικού περιοδικού να επιλέξουν τα αγαπημένα τους μοντέλα. Τη φετινή χρονιά περισσότεροι από 39.200 αναγνώστες πήραν μέρος στην ψηφοφορία.