Ο David David με τα χρώματα της Turtle Wax έχει σαν μοναδικό στόχο τον φετινό τίτλο

Η παγκοσμίου φήμης αμερικανική εταιρεία προϊόντων περιποίησης και φροντίδας αυτοκίνητου Turtle Wax κάνει την εμφάνιση της στο φετινό Παγκύπριο πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης (Drift). Μια χορηγία της TurtleWax International, με τον επίσημο αντιπρόσωπο της Turtle Wax στην Κύπρο, της εταιρείας Leo Patriotis Ltd.

Τόσο ο οδηγός της ομάδας David David όσο και το Turtle Wax NissanSilvia S15 είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης. «Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω την εταιρεία LeoPatriotis Ltd για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και αυτή τη χρονιά. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δηλώνουμε έτοιμοι για την πρώτη μάχη της σεζόν και είμαστε σίγουροι ότι η Turtle Wax θα είναι η πιο ‘γρήγορη χελώνα’ του πρωταθλήματος».

Η πρεμιέρα της φετινής σεζόν θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στην πίστα Achna Speed Way. Αγώνας που διοργανώνεται από το Power Drift Club και τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Το Σάββατο θα διεξαχθούν τα δοκιμαστικά και τα μονά βαθμολογούμενα περάσματα από τους οδηγούς ενώ το θέαμα θα κορυφωθεί την Κυριακή με τα διπλά βαθμολογούμενα περάσματα όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής.

Ο David David ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος σε αγώνες πλαγιολίσθησης από το 2013 όταν ήταν μόλις 19 χρόνων. Είναι ένας οδηγός που, πέραν από τη θέση του δευτεραθλητή το 2022, έχει να επιδείξει σωρεία νικών αλλά και πολλές συμμετοχές σε αγώνες εκτός συνόρων ενώ είναι μέλος της Εθνικής ομάδας Drift της Κύπρου. Το Nissan Silvia S15 που οδηγεί είναι ένα από τα πιο γρήγορα Drift Cars του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Turtle Wax

Με περισσότερα από 75 χρόνια στην αγορά η Turtle Wax παραμένει η No1 εταιρεία σε προτίμηση προϊόντων περιποίησης και φροντίδας από τους λάτρεις των αυτοκινήτων. Ξεκίνησε από το Σικάγο το 1946 και σήμερα, τα προϊόντα της αντιπροσωπεύονται σε περισσότερες από 120 χώρες με μια πλήρη σειρά καινοτόμων προϊόντων φροντίδας αυτοκινήτου. Προϊόντα που κέρδισαν, και συνεχίζουν να κερδίζουν, σωρεία διακρίσεων ως προς την ποιότητα και την καινοτομία τους.

 Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της Turtle wax στην Κύπρο είναι η εταιρεία LeoPatriotis Ltd. Εισαγωγείς και διανομείς προϊόντων περιποίησης και φροντίδας αυτοκινήτου, υλικών οικοδομής και καταστημάτων DIY, με πάνω από 45 χρόνια παρουσίας στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2500 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών με πάνω από 4000 διανομές μηνιαίος.