Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πλαγιολίσθησης 2023: Πρεμιέρα με δύσκολες συνθήκες

Η αναμονή έφτασε στο τέλος. Η πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Πλαγιολίσθησης άρχισε σήμερα με την πρώτη μέρα του διήμερου πρώτου αγώνα στην πίστα Achna Speedway, με διοργανωτή το Power Drift Club υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.
Μπορεί ο καιρός να μην ήταν σύμμαχος των διαγωνιζομένων, όμως αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να γίνουν δυνατά περάσματα σε βρεγμένο οδόστρωμα, κάτι που δεν γίνετε συχνά στην Κύπρο και έτσι όσοι αγωνίστηκαν είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις οδηγικές τους ικανότητες.
Όλα άρχισαν το πρωί με ενημέρωση από τους κριτές του αγώνα, οι οποίοι επεξήγησαν τι ζητούσαν από τους οδηγούς στην αρκετά δύσκολη διαδρομή όπως αυτή διαμορφώθηκε με τις βροχές. Ακολούθως υπήρξε απόφαση όπως γίνουν μόνο δοκιμαστικά περάσματα σήμερα και η δράση αρχικά έγινε με μονά και μετά το μεσημέρι με διπλά περάσματα.
Οι οδηγοί έπρεπε να αφομοιωθούν με τις συνθήκες και αρκετοί μετά από πολλές διελεύσεις τα κατάφεραν, ενώ όπως ήταν λογικό έγιναν και αρκετά τετακέ με υπαίτιο την βροχή, η οποία έπεφτε στη μεγαλύτερη διάρκεια της διαδικασίας.
Μετά τα θεαματικά περάσματα στην βροχή η αυριανή μέρα προμηνύετε συγκλονιστική αφού θα διεξαχθούν τόσο τα μονά όσο και τα διπλά βαθμολογημένα περάσματα.
Η πρώτη ενημέρωση είναι στις 8:30 το πρωί και από κει και πέρα η μέρα θα συνεχιστεί όπως προαναφέραμε με μονά και διπλά περάσματα όπου στο τέλος θα μάθουμε και τον πρώτο νικητή του 2023.
Οι κερκίδες στην πίστα είναι στεγασμένες και δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να παρακολουθήσουν τους αγώνες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Κατά την αυριανή μέρα αναμένετε πλήθος κόσμου αφού πάντα οι αγώνες πλαγιολίσθησης μαγνητίζουν τα βλέμματα.
Για περισσότερες φωτογραφίες από την πρώτη μέρα