Επίδειξη ικανοτήτων από τη Nissan με το Hyper Force Concept

Η Nissan αποκάλυψε πρόσφατα το Nissan Hyper Force, το τελευταίο από τα πέντε πρωτότυπα «hypercar» που παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες. Με αυτό τον τρόπο, η μάρκα αποδεικνύει την ικανότητά της να οραματίζεται ένα ευρύ φάσμα μελλοντικών αναγκών και τρόπων ζωής των πελατών και να εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων με καινοτομία και ενθουσιασμό.
Το Nissan Hyper Force έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις των αγώνων και τους gamers που λαχταρούν την έκρηξη αδρεναλίνης στην πίστα.

Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρικό hypercar υψηλών επιδόσεωνπου στοχεύει να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση οδήγησης, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλή περιβαλλοντική απόδοση και άνεση για καθημερινή χρήση. Διαθέτει ένα πλήρως ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλής απόδοσης με μια μπαταρία εξισορρόπησης βέλτιστου βάρους που μπορεί να παράγει ισχύ έως και 1.000 kW με ακριβή και γρήγορη επιτάχυνση. Η ισχυρή αεροδυναμική κατώθιση, η προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών e-4ORCE της Nissan και το ελαφρύ αμάξωμα με υψηλής αντοχής άνθρακα, υπόσχονται βελτιωμένο κράτημα τόσο στην πίστα αλλά και σε δρόμους με πολλαπλές στροφές.

Εντυπωσιακός είναι και ο εξωτερικός σχεδιασμός που είναι ένας συνδυασμός κομψών καμπυλών και δυναμικών γραμμών ενώ ενσωματώνονται στοιχεία που αποτίνουν φόρο τιμής στα αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων της Nissan. Το εξωτερικό επιτυγχάνει υψηλές αεροδυναμικές επιδόσεις, οι οποίες αναπτύχθηκαν μαζί με την αγωνιστική ομάδα NISMO.
To Nissan Hyper Force ανυψώνει την ελκυστικότητα του, συνδυάζοντας μια καινοτόμο εμπειρία επαυξημένης πραγματικότητας (AR) και εικονικής πραγματικότητας (VR) που επιτρέπει την απρόσκοπτη οδήγηση τόσο στον πραγματικό όσο και στον εικονικό κόσμο. Όταν το όχημα είναι σταματημένο, ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ειδικό κράνος με τυφλές προσωπίδες για VR που επιτρέπει την είσοδο σε μια gamer εμπειρία οδήγησης, με λειτουργίες που επιτρέπουν τον αγώνα ενάντια στον χρόνο ή τις διαδικτυακές αναμετρήσεις.

Tο Nissan Hyper Force ανταποκρίνεται στις συνεχώς εξελισσόμενες προτιμήσεις των περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένων πελατών. Με την εσωτερική φιλικότητα προς το περιβάλλον, τις ηλεκτρικές επιδόσεις και τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας, αυτή η φιλοσοφία είναι το όραμα της Nissan για ένα αμιγώς ηλεκτρικό hypercar επόμενης γενιάς.