Εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες για το νέο Jeep® Avenger

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Jeep διαθέτει μια σειρά σχεδιαστικών χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να αντιμετωπίζει με ευκολία διαδρομές που δεν διακρίνονται για την ποιότητα του οδοστρώματος τους. Το Jeep® Avengerέρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, σεβόμενο όμως απόλυτα το μοναδικό χαρακτήρα που διαχρονικά διακρίνει τα μοντέλα της Jeep. Με τη φράση “Concetrated Freedom”, να εκφράζει απόλυτα τις συμπαγείς διαστάσεις, αλλά και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου, οι σχεδιαστές του Avenger το εφοδίασαν με μια σειρά χαρακτηριστικών που του επιτρέπουν να κινείται με ιδιαίτερη άνεση σε δρόμους με κακής ποιότητας οδόστρωμα, είτε σε εντός είτε σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Οι εξαιρετικά μικροί εμπρός και πίσω πρόβολοι, αλλά και η σημαντική απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 20 εκατοστά, επιτρέπουν στο Avenger να έχει γωνίες προσέγγισης (20ο), ράμπας (20ο) και διαφυγής (32ο) που συναντά κανείς μόνο σε εξαιρετικά ικανά εκτός δρόμου οχήματα. Η ροπή όμως του Avenger στην περιπέτεια δεν σταματά εκεί, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Jeep εφοδιάζει ένα προσθιοκίνητο μοντέλο της με τα συστήματα Selec-Terrain® και Hill Descent Control στο βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων. Το πρώτο, ανάλογα με τις συνθήκες (π.χ. λάσπη, άμμος, χιόνι, κτλ.) ρυθμίζει κατάλληλα τη μετάδοση της ισχύος στους τροχούς με στόχο τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση.

Το Hill Descent Control από την άλλη πλευρά εξασφαλίζει ότι το Avenger θα κατέβει και τις πιο απότομες κατηφόρες με απόλυτο έλεγχο και ασφάλεια, ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος και την εμπειρία του οδηγού. Τέλος, οι πλαστικές ποδιές στους προφυλακτήρες έχουν κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε οι μικρο-επαφές με πέτρες ή κλαδιά (ή πεζοδρόμια αν βρισκόμαστε στο αστικό περιβάλλον) να μην επιφέρουν ορατά σημάδια στο υλικό.

‘Όλα τα παραπάνω αποτελούν τα εχέγγυα του νέου Avenger, ότι το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο θα ανταπεξέλθει το ίδιο καλά στις μεγαλουπόλεις αλλά και σε εξορμήσεις όσων αγαπούν την περιπέτεια.

H CiC Automasters ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για το Jeep Avenger με τα πρώτα μοντέλα να παρουσιάζονται στους εκθεσιακούς της χώρους περί τα μέσα Μαΐου.