Ακυρώθηκαν τα GP σε Silverstone και Phillip Island

Για δεύτερη χρονιά μέσα σε διάστημα τριών ετών, μετά τα προβλήματα με τη βροχή το 2018, δεν θα δούμε Αγώνα στην πίστα του Silverstone.

Η Dorna και η FIM ανακοίνωσαν ότι το Grand Prix της Αγγλίας ακυρώνεται. Στην ίδια ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι ακυρώνεται και ο Γύρος στο Phillip Island.

Το Βρετανικό GP ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα από τις 28 έως τις 30 Αυγούστου στην πίστα του Silverstone, η οποία φιλοξενεί Αγώνες MotoGP από το 1977!

Από την άλλη, το GP της Αυστραλίας θα γινόταν από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου στη θρυλική πίστα του Phillip Island που ανέκαθεν μας δίνει εντυπωσιακούς και γεμάτους ένταση Αγώνες.

Ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, δήλωσε:

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωση αυτών των δυο σημαντικών GP. Δυστυχώς δεν βρέθηκε τρόπος λειτουργικά να γίνουν οι Αγώνες εκεί».

«Τόσο το Silverstone, όσο και το Phillip Island είναι δυο από τα πιο συναρπαστικά Σ/Κ του Πρωταθλήματος, με τις δυο πίστες ανέκαθεν να μας προσφέρουν μερικούς από τους πιο αμφίρροπους Αγώνες της σεζόν».

«Εκ μέρους της Dorna, θα ήθελα για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την κατανόηση και την υπομονή τους, καθώς περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση με τον κοροναϊό».

«Ανυπομονούμε να επιστρέψουμε με τη νέα χρονιά στο Silverstone και το Phillip Island για περισσότερες φανταστικές μάχες».

[ηγή:mgp.gr